Chyba Ci tego nie zdradze:-pZamieszczone przez rysiaczek
Bo sam nie wiem
W zasadzie, to nic nie widac, bo tylko jpgi, ale jakos taka dziwna roznice zauwazam patrzac na foty wykonane moimi szklami. O innych sie nie wypowiadam, bo sila rzeczy z moich szkiel widzialem ich wiecej.
I w tym momencie ida do kosza wszystkie mozolnie wykonane testy, ktore sobie leza w Sieci. Chlopaki nie pomysleli i wszystkie [no, prawie] foty powrzucali w jpgach
Masz racje, to bylo tylko do kilku osob, a nie wszystkich odpowiadajacych w tym watku.Zamieszczone przez rysiaczek
Chyba jednak nie przeczytales dokladnie od poczatku:-pZamieszczone przez rysiaczek
Ale jednak dziwia Cie moje poszukiwania sprzetu do robienia ostrych jpgowZamieszczone przez rysiaczek
Co do rzeczowosci. Nie odczulem, aby ktokolwiek odpowiadajacy w tym topicu uzywal takiej Sigmy jak moja [wlacznie z Toba], a wypadaloby miec jakies porownanie proponujac inne rozwiazania.Zamieszczone przez rysiaczek
Wyobraz sobie, ze znalazlem taka funkcje i nie pomoglo, ale to pewnie pomaga tylko na RAWyZamieszczone przez rysiaczek
Nic to, cos tam sobie znajde po obejrzeniu paru testow w JPGach. Moze jednak uda mi sie zobaczyc jakies subtelne roznice
ArQ