modrzew jest dobry, ale nieco ogranicza.... wydaje mi sie, iż tematu nie ma co narzucać ważne aby byl element nawiązujący do świąt lub do miesiąca grudnia, także raczej plaża i gołe baby odpadają, no chyba, że mikołajki toplessot moje skromne trzy grosiki w dyskusji.
Czyli robimy normalny konkurs miesiaca,
- zadnych ograniczen tematycznych,
- zdjecia mozna nadsylac juz od teraz,
- zdjecia nadsylamy do polnocy ostatniego dnia miesiaca,
- ankieta trwa dwa tygodnie,
Reszta oczywiscie w regulaminie.
W styczniu zaraz po zakonczeniu konkursu miesiaca grudnia wystawiamy konkurs: "zdjecie roku 2009".
Chocby dlatego dobrze jest przemyslec wybor zdjecia na edycje grudniowa - ostatnia szansa dla tych co nie wygrali w 2009 aby dostac sie do konkursu na "zdjecie roku 2009"![]()
No trudnojak już żeście się uparli, to tym razem nie modrzew
tylko klasycznie, jako regulamin i Parteq prawi.
p.s. Ale jak tylko stanie na mojej drodze Modrzew (The Larch), to wypowiem battlabez przebaczenia.
![]()
C-F-K - forever
A może, jeśli chodzi o temat, to po prostu "Grudzień w mojej okolicy"?![]()
Canon EOS 450D/Canon EOS 1000F + Sigma 70-300/4-5.6 APO DG, Sigma 28-200/3.8-5.6, Sigma 18-200/3.5-6.3 DC OS
Graj!
Generalnie bylo ustalone ze nie musi koniecznie byc to zdjecie z danego miesiaca.
Nie moze byc jednak wczesniej publikowane.
Ok,
Jest 8'smy grudnia - mozna juz nadsylac prace konkursowe na zdjecie miesiaca grudnia.
Temat - ogolnie ogolny
Termin nadsylania prac ze wzgledu na swieta i Nowy Rok uplywa z dniem 4 stycznia - polnoc![]()
czyli ślemy ;P
Nie znam się na sprawach technicznych, ale czy można ustawić opcje tak, by wyniki ankiety nie były widoczne do czasu zakończenia głosowania ?