Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Carl Zeiss Makro-Planar T* 100 mm f/2 ZE vs. Canon EF 100mm f/2.8 L Macro IS USM

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merauder Zobacz posta
    No coz, ja mialem zamiar podejsc do tego powaznie, ale chyba tylko ja.
    Możesz sobie podchodzić do tego poważnie albo niepoważnie ale BŁAGAM, W INNYM WĄTKU!!!
    Ten wątek założyłem w konkretnym celu: żeby się dowiedzieć, który z obiektywów wymienionych w TYTULE WĄTKU bedzie się lepiej nadawać do zdjęć macro. I tyle. I już
    Wybacz ale ani Canon 85mm f/1,8 ani ambicje jego posiadaczy nie interesują mnie w stopniu najmniejszym.
    Chcesz powiedzieć całemu światu jaki Canon 85mm f/1,8 jest ********y to proszę, załóż sobie wątek: "Canon 85mm f/1,8 jest ********y" i tam głoś swoje teorie, które nie mają nic wspólnego z wątkiem niniejszym.
    Obiecuję że Ci tam się nie wetnę i nie będę śmiecił, bo NIE POSIADAM tego szkła.
    Jeśli masz natomiast cokolwiek rzeczowego do powiedzenia W TEMACIE WĄTKU to serdecznie zapraszam.
    Przepraszam, ale się zdenerwowałem...
    Fotografuję bez pośpiechu... Mój sprzęt: 1/ Dobre i wygodne buty. 2/ Zestaw "Małpa z Brzytwą" czyli ΣSIGMALux 50mm f/1.4 EX DG HSM z przypiętym 5DMkII, zoom nożny, flash... jaki flash???
    3/ Czasem także ΣSIGMA 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM i Carl Zeiss Planar T* 1.4/85 ZE

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez il Dottore Zobacz posta
    Możesz sobie podchodzić do tego poważnie albo niepoważnie ale BŁAGAM, W INNYM WĄTKU!!!
    Ten wątek założyłem w konkretnym celu: żeby się dowiedzieć, który z obiektywów wymienionych w TYTULE WĄTKU bedzie się lepiej nadawać do zdjęć macro. I tyle. I już
    Wybacz ale ani Canon 85mm f/1,8 ani ambicje jego posiadaczy nie interesują mnie w stopniu najmniejszym.
    Chcesz powiedzieć całemu światu jaki Canon 85mm f/1,8 jest ********y to proszę, załóż sobie wątek: "Canon 85mm f/1,8 jest ********y" i tam głoś swoje teorie, które nie mają nic wspólnego z wątkiem niniejszym.
    Obiecuję że Ci tam się nie wetnę i nie będę śmiecił, bo NIE POSIADAM tego szkła.
    Jeśli masz natomiast cokolwiek rzeczowego do powiedzenia W TEMACIE WĄTKU to serdecznie zapraszam.
    Przepraszam, ale się zdenerwowałem...
    To po co sam odpowiadasz na zaczepki MatusP dotyczace 85 1.8, skoro nie chcesz potem na ten temat gadac? Wiem, ze to nie ten temat, ale skoro podiales rozmowe w tej wkestii to badz konsekwentny. Ja jednak przychyle sie do Twojej prosby i koncze offtopa.
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Uprawnienia umieszczania postów