-
Dopiero zaczyna
gary fong whale tail
witam, czy ktoś z szanownych użytkowników zetknął się osobiście z tym wynalazkiem (albo jego tańszym odpowiednikiem) i czy faktycznie sprawdza się tak, jak reklamuje to gary i jego kumple:-)
wkładki żelowe są na pewno ciekawym dodatkiem, ale czy np. rzeczywiście whale tail likwiduje cienie na twarzach przy kadrach pionowych z lampą w stopce bez konieczności użycia braketu?
I jak wygląda jego funkcjonalność w odniesieniu do zestawu lightsphere zwłaszcza przy portrecie?
-
-
Dopiero zaczyna
whale tail czy warto kupić?
witam, czy ktoś z szanownych użytkowników zetknął się osobiście z tym wynalazkiem (albo jego tańszym odpowiednikiem) i czy faktycznie sprawdza się tak, jak reklamuje to gary i jego kumple
wkładki żelowe są na pewno ciekawym dodatkiem, ale czy np. rzeczywiście whale tail likwiduje cienie na twarzach przy kadrach pionowych z lampą w stopce bez konieczności użycia braketu?
I jak wygląda jego funkcjonalność w odniesieniu do zestawu lightsphere zwłaszcza przy portrecie?
-
zło konieczne
Nieładnie pisac kilka wątków na ten sam temat. Połączyłem. Nie rób tak więcej.
To że nikt nie odpisał to nie powód do zakładania kolejnego wątku - możesz ponowić pytanie w już istniejącym.
-
Dopiero zaczyna
dzięki, vitez.
Jak już tu jesteś, może napiszesz coś w sprawie, wiedzę masz sporą
-
zło konieczne

Zamieszczone przez
2bowler4
wiedzę masz sporą
Ale nie w tym temacie. Nie jestem omnibusem. Z dyfuzorów używam Lumiquest Softbox i Stofen Omnibounce - dla mnie wystarczające a nie wyglądają tak głupio jak whale tail czy lightsphere
.
Uprawnienia umieszczania postów