Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 86

Wątek: Fotograf terrorystą?

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Dobijanie rannych to bestialstwo.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Uzależniony Awatar mc_iek
    Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

Wyobraźcie sobie, jakie straty od własnego ognia mieliby, gdyby nie najnowocześniejsze systemy rozpoznawania "swój-obcy".
    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Dobijanie rannych to bestialstwo.
    A zabijanie nie-rannych ? Nie jest to miłe, ale za pierwszym razem strzelali żeby zabić więc (uwzględniając to) nie dziwne że dobijali rannych...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    A zabijanie nie-rannych ? Nie jest to miłe, ale za pierwszym razem strzelali żeby zabić więc (uwzględniając to) nie dziwne że dobijali rannych...
    nie no mi sie zdawało, że chodzi tu o unieszkodliwienie napastnika, wiec jak strzeli i zabije to jeszcze sie da wytłumaczyć, ale strzelać do leżących rannych ludzi to już jest przegięcie....
    To tylko zabawa...nie spinajcie się...

Początki nałogu Awatar Maver

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    być może masz i rację, ale nie zmienia to faktu, że amerykanie to palanty. dysponując takim sprzętem i rozeznaniem nie odróżnić kamery od wyrzutni rakiet to kretyństwo... ciekawi mnie tylko czy ktoś personalnie za to odpowie
    Kretyni to dziennikarze, ktorzy staja na lini ognia i mysla ze napis PRESS na kamizelce jest rownowazny z niesmiertelnoscia.
    Skoro to jest wojna to ludzie gina. Nasze spoleczenstwo stara sie "ucywilizowac" fakt mordowania sie nawzajem, z kazdego zabitego cywila robi sie tragedie na skale calego swiata... a juz nie daj boze jesli ucierpial by dziennikarz.

Skoro jedzie na wojne, niech sie liczy z tym ze moze dostac kule w łep...
    --
    Pozdrawiam
    Krzysztof Zagórski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maver Zobacz posta
    Kretyni to dziennikarze, ktorzy staja na lini ognia i mysla ze napis PRESS na kamizelce jest rownowazny z niesmiertelnoscia.
    Skoro to jest wojna to ludzie gina. Nasze spoleczenstwo stara sie "ucywilizowac" fakt mordowania sie nawzajem, z kazdego zabitego cywila robi sie tragedie na skale calego swiata... a juz nie daj boze jesli ucierpial by dziennikarz.

Skoro jedzie na wojne, niech sie liczy z tym ze moze dostac kule w łep...
    bez komentarza
    To tylko zabawa...nie spinajcie się...

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Kwestie moralnosci na wojnie, to temat szeroki i długi jak Wołga. Obejrzałem cały film. To, ze strzelano do grupy rebeliantów to jedno, ale to że strzelano do rannego, który konał, a dwóch innych probowało mu pomóc, to wg mnie nie podlega dyskusji. Sytuacja byla jasna jak slonce, potencjalne zagrożenie zostało wyeliminowane, nie trzeba było nikogo dobijac.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jahjah1986 Zobacz posta
    nie no mi sie zdawało, że chodzi tu o unieszkodliwienie napastnika, wiec jak strzeli i zabije to jeszcze sie da wytłumaczyć, ale strzelać do leżących rannych ludzi to już jest przegięcie....
    Naprawdę nie wiem jaką wiedzę o świecie trzeba mieć żeby pomyśleć że ktoś strzela z 30mm działka do ludzi żeby ich unieszkodliwić... Pewnie myślisz że celowali w stopy ale im nie wyszło ?

A Maver ma sporo racji - poza tym Ci goście nie mieli kamizelek...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Mnie przeraziła łatwość w podjęciu decyzji o otwarciu ognia, przy tak nikłych przesłankach co do posiadania broni przez grupę na ziemi. Strzelec z apacha chyba bardzo chciał sobie postrzelać, więc zinterpretował sprzęt dziennikarzy jako ak47+RPG.

Pełne uzależnienie Awatar ewg

Domyślnie

Siedział sobie dzieciak przy jakiejś strzelance całymi dniami i tylko marzył jakby to było fajnie w realu... Żeby odświeżyć umysł, w przerwach dostaw prądu chadzał na siłownię, gdzie dowiedział się jak szybko i dochodowo stać sie mężczyzną. No to armia mu odpowiedziała: Synu, ojczyzna cię wzywa! Więc poleciał nasz dzieciak do Iraku, dali mu w dzierżawę i to za dopłatą taki sprzęt, że oszalał z radości. Naraz egzotyczne żywe obiekty zaczęły przed nim klękać ze strachu. Wreszcie nadszedł rozkaz od charyzmatycznego dowódcy (rekordzisty w jego ulubionej strzelance): Wkraczamy!

Dziś nasz dzieciak jest już w domciu, kupił sobie za żołd mega wypasioną furę, na którą rwie panienki przekonując je do swej szlachetnie zdobytej męskości - po to żeby założyć niebawem szczęśliwą rodzinę i żyć długo i demokratycznie... :rolleyes:
    mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\

Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów