Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 66

Wątek: Sesja ślubna na cmentarzu

Domyślnie To chyba jednak małe niepozoumienie

Cmentarz na plener ślubny to chyba jednak małe nieporozumienie. Robię zdjęcia plenerowe w różnych miejscach np. kościoły, stare pałace czy nowoczesne osiedla, ale cmentarz uważam ze jedno z tych miejsc, gdzie plener ślubny jest zwyczajnie niesmaczny. Natomiast cmentarze jako obiekty do fotografowania polecam jak najbardziej
    www.pleneri.com

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    no właśnie zawsze sie zastanawiam czy to wychodzi od fotografa, który delikatnie sugeruje ;-) że teraz taka fajna moda jest i żeby PM nie była zacofana ;-) czy młodzi sami wychodzą z inicjatywą fotografowania w fabryce?
    pytanie: czy moda nie zniknie tak szybko jak sie pojawiła a PM nie będzie zniesmaczona oglądajac te zdjecia za 5 czy 10 lat?
    czy wyglądanie synchroniczne zza drzewka nie jest czasem bezpieczniejsze... ;-) ?
    jeśli robisz jakiemuś koledze-fotografowi-to na pewno nie będzie chciał zdjęć w stylu "przytulanie i obejmowanie drzewa"
    Temat z kopaniem dołu i zakopywaniem Panny Młodej też już się przewinął.
    ja jak Robię ślubniaki-to są dwie wersje zdjęć-dla Rodziny i dla Młodych-czasami sam "zmuszam" Pare młodą do zapozowania "dla rodziny"

Początki nałogu

Domyślnie

Polecam obejrzeć fachowców w dziedzinie "trash the dress" http://www.bwphotography.pl/blog/?p=2340
    Mordo Ty moja !

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    no właśnie zawsze sie zastanawiam czy to wychodzi od fotografa, który delikatnie sugeruje ;-) że teraz taka fajna moda jest i żeby PM nie była zacofana ;-) czy młodzi sami wychodzą z inicjatywą fotografowania w fabryce?
    pytanie: czy moda nie zniknie tak szybko jak sie pojawiła a PM nie będzie zniesmaczona oglądajac te zdjecia za 5 czy 10 lat?
    czy wyglądanie synchroniczne zza drzewka nie jest czasem bezpieczniejsze... ;-) ?
    czemu to ma byc MODA ? ... moda to jest 15 na 20 zdjec robionych fishem , ale odkad dobor miejsc , stylizacji , poz itd byl i jest moda ? ;] , w koncu to zalezy zawsze od tego co chce klient , co chce pokazac fotograf i co RAZEM chca zrobic

owszem moze i dla jednych to glupi pomysl ale dla innych pstrykanie w parku jest glupie i nudne
    no comment...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Września

Domyślnie

Według mnie ślubna sesja na cmentarzu to nie tyle przegięcie ze względu na parę młodą i estetykę ile robienie sobie "jaj z pogrzebu" tzn. jest to miejsce, ktoremu należy się powaga i szacunek a sesja ślubna to niejako połaczenie fashion/glamour itp czyli zabawa. Wydaje mi się, że z tego powodu byłbym na nie. Natomiast jeśli para młoda ma czarny humor to profesjonalista może czy powinien spełniać zachcianki, byle nie kosztem robienia trzody w takich miejscach.

Początki nałogu
    Miasto
    Dobczyce, Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tombas Zobacz posta
    Może nie sesje, ale zdjęcia młodym (takie było ich życzenie) jak składaja kwiaty na grobie jednego z rodziców tak, robiłem. Oczywiście ani w albumie ani w prezentacji ich nie było, były tylko na płycie.
    Ja podobnie.

Ale pleneru był nie zrobił na cmentarzu

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

To może jeszcze w hospicjum dla konających na nowotwory albo najlepiej w prosektorium Można też zapolować na pozostałości po jakimś wypadku drogowym, potłuczone szkło i plamy krwi na asfalcie będą jak znalazł.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ryszard_ochódzki Zobacz posta
    Polecam obejrzeć fachowców w dziedzinie "trash the dress" http://www.bwphotography.pl/blog/?p=2340
    Patrzcie jak kradną! Ledwo wymyślilem, a juz ktos to zrobił
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Początki nałogu Awatar BelYaal
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

ale jak wtedy zaraz nabieraja znaczenia slowa.. "milosc az po grób"
    Aparat mam i ja

Bywalec Awatar lamerok
    Miasto
    okolice Wawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzybek_75 Zobacz posta
    Według mnie ślubna sesja na cmentarzu to nie tyle przegięcie ze względu na parę młodą i estetykę ile robienie sobie "jaj z pogrzebu" tzn. jest to miejsce, ktoremu należy się powaga i szacunek a sesja ślubna to niejako połaczenie fashion/glamour itp czyli zabawa. Wydaje mi się, że z tego powodu byłbym na nie. Natomiast jeśli para młoda ma czarny humor to profesjonalista może czy powinien spełniać zachcianki, byle nie kosztem robienia trzody w takich miejscach.
    Niekoniecznie, profesjonalista po prostu może takiego tematu się nie podjąć, jeśli jest on sprzeczny z jego światopoglądem, etyką i poczuciem smaku...
    Tak się zastanwiam czy w poszukiwaniu nowych form ludzie się, aby tak naprawdę nie gubią ?

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów