Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: fotografowanie ptakow

sv
    Guest

Domyślnie

vitez; oczywiscie bez znaczenia, czy 1 z n czy bez

Pełne uzależnienie Awatar pazurek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven
    a tak na powaznie to polecam zdjecia w ustroniu. wbrew pozorom fotografowanie zwierzat (zwlaszcza ptactwa) nie jest takie proste. latwiej pocwiczyc w ustroniu, niz siedziec 3 dni w jakiejs dziupli i spieprzyc zdjecie z powodu braku umiejetnosci.
    Tak w ogole to bardzo dziekuje za informacje ze istnieje cos takiego jak Park Leśny w Ustroniu. Musze sie tam koniecznie kiedys wybrac.

Bywalec
    Miasto
    Chodziez

Domyślnie fotografowanie ptakow

[QUOTE=Kubaman]no chyba Ci poważnie odpisałem?
    Kubaman sory ale moj post dotyczyl glownie Svena, dlatego nie powinienem uogolniac.Wiem ze fotografia ptakow wymaga sprzetu jaki podaje Sven ale nie kazdy takim dysponuje a fotki ,dzieki roznym zmyslnym zabiegom robi wielu ,rowniez fotoamatorow.Mnie chodzilo raczej o odleglosci z jakich udaje sie robic ladne zdjecia.Wiem ze z 40 m zrobie ladne zdjecie czapli,sarnie lub jelenowi a nie np. ptaszkowi wielkosci szczygla.Pozdrawiam i chetnie poznam jeszcze Wasze opinie na ten temat.Slonka

Bywalec
    Miasto
    Chodziez

Domyślnie fotografowanie ptakow

Cytat Zamieszczone przez pazurek
    @Kubaman: mysle ze slonkaap nie "pil" do Ciebie.

Masz racje

Jesli zas chodzi o "prawdziwe" fotografowanie przyrody, to pozwol ze zacytuje Artura Tabora

Dziekuje za linka,po przeczytaniu zrozumialem chyba wszystko co mnie interesowalo.Dzieki i pozdrawiam Slonka

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów