pewnie, że jakości nie staje, stąd B&W ;-) część zdjęć z archiwum pierwszą małpą cyfrową ponad 10 lat temu, tak jak facet z psem, śpiący na ulicy po trzęsieniu ziemi w Atenach. Reszta wad to już braki warsztatu ;-)
pewnie, że jakości nie staje, stąd B&W ;-) część zdjęć z archiwum pierwszą małpą cyfrową ponad 10 lat temu, tak jak facet z psem, śpiący na ulicy po trzęsieniu ziemi w Atenach. Reszta wad to już braki warsztatu ;-)
31 - kadr lezy .. miejsce po prawej zbedne, skoro patrza sie w lewo
32, 33 - ja tam nie widze milosci .. zwlaszcza gdy ludzie siedza do siebie tylem
34 - nuda
35 - chyba wstawiles przez przypadek...?
36 - ze zdjecia nie wynika kontekst ... nie wiadomo po co ta kobieta tak sie rozczapierzyla
ogolnie zarzut ten sam co u miclesa - stoisz za daleko od tych ludzi. nie uzywaj ogniskowej wiekszej niz 50mm ... czy masz cropa czy nie
e tam, 31 nie jest jeszcze aż tak złe
reszta z nowych mi sie nie podoba wcale.
ja rozumiem dlaczego 31. skadrowal tak a nie inaczej - po prostu dalej byl mur lub jakas inna przeszkodaale mimo wszystko kadr nie jest poprawny
teoretycznie masz rację ;-) praktycznie oni są skupieni na sobie, więc nigdzie nie patrzą, a mi tak podobały się dachy za nimi, że pal licho kadrowanie w/g zasad ;-) na ulicy to mną kierują raczej emocje a nie wyrachowanie. Czasem też nie ma czasu na kalkulacje, gdy decydują ułamki sekund...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
kurde! gdyby to były jej ręce, to każdy cyrk by ją zatrudnił! ;-)
Ostatnio edytowane przez slawek2b ; 11-02-2010 o 00:23 Powód: Automerged Doublepost
To nie ta kobieta ręce rozłożyła ale osoba przed nią!! Ja w pierwszym momencie też myślałem, że to ta kobieta, ale zwróćcie uwagę na dłonie - widać spód dłoni a nie górę. Poza tym za nią widać buty (adidasy) zwrócone w jej stronę - jakiś facet zbliża się do niej a ona go wita.
slawek2b złapał fajny moment, takie małe oszustwo optyczne. (w kolorze pewnie tak by nie wyszło)
C50d + Sigma 17-70 + C 55-250 :-D
to dziewcze na 40 fotce............... no az za serce chwyta
a zdjecia takie sobie :P