Zamieszczone przez Cichy Wysłałem do Dagmara i powiedział, że u niego te co u mnie się nie otwierają, są OK. Sam już nie wiem... Te co położyłeś wyżej u mnie w PS też się otwierają :-) tylko FastStone se nie radzi. EDIT: Te co sam przekonwertuję w PS to PS otwiera a FastStone nie. Jaki masz system w kompie. Moj to Win7
Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; 02-12-2009 o 21:19 Powód: Automerged Doublepost
Janusz, Old enough to know better - but I do it anyway.
Zamieszczone przez Janusz Body Te co położyłeś wyżej u mnie w PS też się otwierają :-) tylko FastStone se nie radzi. EDIT: Te co sam przekonwertuję w PS to PS otwiera a FastStone nie. A to moje z parą młodą co było z profilem Frontier Pearl, to się otwiera w PS CS ? PS. Mam Viste
O obiektywach wiem prawie wszystko
Zamieszczone przez Cichy A to moje z parą młodą co było z profilem Frontier Pearl, to się otwiera w PS CS ? Tak otwiera się. W PS CS4 Ext. i w PS CS4. FastStone po wyłączeniu CMSa też je widzi
Zamieszczone przez Janusz Body Tak otwiera się. W PS CS4 Ext. i w PS CS4. FastStone po wyłączeniu CMSa też je widzi To pół biedy, bo odbitki prawdopodobnie będą OK. Tylko pytanie teraz, czym ja mogę sobie podejrzeć te oprofilowane pliki, skoro PS i FS daje ciała...
Zasady na forum