Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Canon eos 300v i stara Sigma 28-105 f/4-5,6

Mieszany widok

Bywalec Awatar kiray
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skylark62 Zobacz posta
    Witam czy jak ustawiales najwieksza przyslone w trybie AV to tez miales wrazenie ze po spuscie migawki zachowywal sie tak jakby lustro bylo caly czas podniesione?
    Sprawdziłem jeszcze raz. Mój 300V z Sigmą DL hyperzoom Macro 28-200 w trybie M działa natomiast pokazuje się wskaźnik zużytej baterii i trzeba nacisnąć spust aby aparat powrócił do normalnego trybu. Natomiast w trybie Av po wykonaniu zdjęcia lustro blokuje się w górnym położeniu i po pewnym czasie wraca.

Miasto
    Puławy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kiray Zobacz posta
    Sprawdziłem jeszcze raz. Mój 300V z Sigmą DL hyperzoom Macro 28-200 w trybie M działa natomiast pokazuje się wskaźnik zużytej baterii i trzeba nacisnąć spust aby aparat powrócił do normalnego trybu. Natomiast w trybie Av po wykonaniu zdjęcia lustro blokuje się w górnym położeniu i po pewnym czasie wraca.
    Witaj. Wlasnie wywolalem zdjecia z tym obiektywem. Zyleta.Sory ale nie sprawdziles czy nie zuzywaly sie szybciej baterie jak mozesz to odpowiedz.
    Pozdr

Bywalec Awatar kiray
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skylark62 Zobacz posta
    Witaj. Wlasnie wywolalem zdjecia z tym obiektywem. Zyleta.Sory ale nie sprawdziles czy nie zuzywaly sie szybciej baterie jak mozesz to odpowiedz.
    Pozdr
    Nigdy nie zwracałem na to uwagi. Zestaw 300V + Sigma miałem tylko raz w dwutygodniowej podróży, zużyłem 2 rolki(bo miałem 300D) i komplet mi wystarczył, a teraz mam batteypack i nie używam tych małych bateryjek.

Miasto
    Puławy

Domyślnie

Witam wszystkih. Wpadlem na pomysl aby rozebrac bagnet tego obiektywu, ustawilem zebatkami maksymalny otwor i aparat przestal sie zawieszac tylko jesli w aparacie przeslona 5,6. Jak pisalem wczesniej zdjecia zyleta. Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów