nie kumasz bo nie jestes ani odpowiednio cool ani profi... specjalisci uzywaja korpusow w kolorze srebrnym, bo te odbijaja swiatlo i tym samym wspomaga ekspozycje o +3/4 EV....
nie kumasz bo nie jestes ani odpowiednio cool ani profi... specjalisci uzywaja korpusow w kolorze srebrnym, bo te odbijaja swiatlo i tym samym wspomaga ekspozycje o +3/4 EV....
.. i redukują czerwone oczyZamieszczone przez beachcomber
EOS 300D UnD | Tokina AT-X 270 AF Pro II 28-70 f/2.6-2.8 | Canon EF 50 f/1.8 II | Tamron 75-300 f/4-5.6 LD | Sigma 18-125 f/3.5-5.6 DC
Speedlite 420EX +Omni-Bounce | Lowepro SlingShot 200 AW | Hama Star 63 | karty Kingston
Zenit 11 | Helios 58 f/2 + pierścienie makro
to chyba podobne kwiatki, tylko sony:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65348180
czy canon i sony aby napewno udostępniły swoje
nazwy do tego badziewia ?
Eos 33, M42: 58, 135, 200
mysle,ze co najmniej w tym samym stopniu jak firma nike setkom wyrobow na stadionie X lecia w warszawiew sumie to przeciez moze byc tylko model canon czy sony a nie marka....
BTW a ten twoj soniacz to ma cene 'kup teraz' 700PLN.... fiu, fiu....
Rany! "Kup teraz" za 700 złZamieszczone przez lucien
![]()
A ktoś tu na forum kupuje prawie nowego Canona 33 za 650 zł - ale frajer![]()
"Wszystkich funkcji nie używałem, dlatego jest on idealny nawet dla początkującego fotoamatora." to dlatego warto go kupic zamiast 33...
"film standardowy 34 mm" - oj... czegoś nie wiem?![]()
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
heh sciagaja z nimiec jakies wrakinajbardziej smieszy mnie jak młody koleś pisze.. uzywalem pol roku/rok/dwa lata i sprzedaje bo kupilem cyfrowke
Juz to widze jak on z takim zakapiorem lata i robi pareset zdjec heheheheh
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Tylko oni mogli wymyślić taki kształt aparatuZamieszczone przez Kuzio
the silence is deafening