Trójpaskowcy to pół biedy bo dresiki adidas firebird drogie i dla stylowczyków (sam mam turkusowy) Problemem są Ci w dwu/czteropaskowych dresach, albo trójpaskowych z lumpa. Do tego dochodzą wszystkie podróby nike oraz oryginalne prosto z bazaru pitbull, hooligans, albo jak to teraz modne wśród tej subkultury ubrania z hemp-shopów, czy innych meczetów kiboli. A z drugiej strony to nie ma reguły, bo tak jak ćpają jakieś świństwa ludzie z porządnych domów, na pozór ogarnięci, tak i niepozorny szary człowieczek w porywie idiotycznej fantazji może pozbawić mnie mojej piątki.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
W razie przypału mam zawsze w kieszeni gaz pieprzowy, gdy idę ze sprzętem foto. Teraz mam jeszcze inna obawę. Dopóki miałem jakiegoś starego sonyeriksona, który prócz dzwonienia, mógł z powodzeniem służyć jako narzędzie do samoobrony nie było problemu, jednak od czasu gdy kupiłem sobie smartphona mam obawy idąc w nieciekawym miejscu o późnej porze. Chyba czas kupić druga tube gazu pieprzowego, ale mniejszą, taką z mocowaniem do kluczy.