Strona 4 z 15 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 146

Wątek: Ubezpieczenie sprzetu

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

rychu
    właśnie za miesiąc z norwegii wraca mój kumpel, a wiesz z jakiego powodu? bo tam już nas nie chcą.
    Od momentu wejścia Polski do unii do norwegii wyjechało dużo cwanych obywateli naszego kraju i doskonale radzą sobie na UCZCIWYM DORABIANIU W tamtejszych autobusach i tramwajach. Kroją wszystkich i wszystko.
    Pewnie Twój aparacik podróżuje gdzieś z naszymi rodakami, poszukaj, może znajdziesz go na allegro?

Bywalec Awatar Voytas
    Miasto
    Goleniów

Domyślnie

jak chcesz kupić gaz to koniecznie paraliżujacy zawierający chlorbenzyliden, sprawdziłem skuteczność na dworcu w Warszawie jak 2 gostków próbowało mnie obrobić. Jak jeden dostał między oczy z gazika i kompa w czoło to drugi zwątpił i zwiał. Gazy pieprzowe i tym podobne produkty nie są godne polecenia
    a gdzie mozna dostac taki gaz? w jakiego rodzaju sklepach?

Coś już napisał
    Miasto
    Myślenice

Domyślnie

Triszer nie chodzilo mi o to ze mnie ukradli w norwegii! jak tam pracowalem (juz drugi sezon). jak w kazdym stadzie znajdzie sie czarna ofca, tak i u nas nafarmie byli ludzie zktorych powodu wstydzilem sie ze jestesmy tej samej narodowosci. pewnego dnia byl z nami wywiad w gazecie jako mlodziezaktora szuka pracy za granica, a kilka dni pozniej pisali i mowili w radiu o naszych "kolegach z farmy" ktorzy po pijaku rozwalili samochod a jednego z psami gonczymi po lasach szukali.

Cytat Zamieszczone przez Voytas

sam nie wiem. w militaria.pl jest jakis gaz zelowo-pieprzowy ale o skladzienic nie pisze

Początki nałogu Awatar satriani

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Voytas
    jak chcesz kupić gaz to koniecznie paraliżujacy zawierający chlorbenzyliden, sprawdziłem skuteczność na dworcu w Warszawie jak 2 gostków próbowało mnie obrobić. Jak jeden dostał między oczy z gazika i kompa w czoło to drugi zwątpił i zwiał. Gazy pieprzowe i tym podobne produkty nie są godne polecenia
    np na stadionie x-lecia w W-wie, ale sprawdziłbym też sklepy z bronią, choć pewien nie jestem czy akurat takie.Ostatnio jak byłem w takim sklepie to było chyba kilkanaście rodzai gazów, różnej wielkości.
    Musisz się przygotować na wydatek 15-50 pln

Domyślnie kradzież aparatu - ubezpieczenie

witam,

jeżeli ktoś byłby zainteresowany ubezpieczeniem swojego sprzętu foto, to jest oferta firmy Warta - nazywa się to "Elektronika" i można ubezpieczyć sprzęt na wypadek np. rabunku (możliwość takiego ubezpieczenia jest rzadkością w naszym pięknym kraju, przynajmniej w innych firmach do których dzwoniłem). Warunkiem tego ubezpieczenia jest prowadzenie działalności gospodarczej. Składka to około 600 zł za rok. Więcej szczegółów nie znam, na razie się rozglądam.

pozdro.

Dopiero zaczyna Awatar htx
    Miasto
    Bydzia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski
    witam,

jeżeli ktoś byłby zainteresowany ubezpieczeniem swojego sprzętu foto, to jest oferta firmy Warta - nazywa się to "Elektronika" ...Warunkiem tego ubezpieczenia jest prowadzenie działalności gospodarczej.
    a bez działalności ?

Domyślnie

niestety nie...

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

nie ma się co chyba łudzić, że kiedyś będzie taka możliwość no bo jak by nie było egzekwowanie tego jest praktycznie nie możliwe...

Domyślnie

egzekwowanie ?
    ktoś daje Ci w głowę, zabiera sprzęt i uciekla... dzwonisz na policję, oni przyjeżdżają, spisują co trzeba, potem idziesz z tym do firmy ubezpieczeniowej i tyle..

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski
    egzekwowanie ?
    ktoś daje Ci w głowę, zabiera sprzęt i uciekla... dzwonisz na policję, oni przyjeżdżają, spisują co trzeba, potem idziesz z tym do firmy ubezpieczeniowej i tyle..
    I zeby ubezpieczyciel wyplacil pieniazki to trzeba znac na pamiec regulamin ubezpieczenia i mocno sie pilnowac zeznajac Policji by ci wpisali do protokolu to co trzeba.
    A dokladniej - roznice pomiedzy rabunkiem a kradzieza.
    Trzeba powiedziec Policji "powiedzial ze mi przypier* i w koncu to zrobil po czym zabral wszystko co mialem przy sobie" - to jest rabunek a nie "wyrwal mi torbe i uciekl" - to jest kradziez, nie objeta ubezpieczeniem.

Strona 4 z 15 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów