Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Photo Day 6.0: Opera Nova - Bydgoszcz

Domyślnie Photo Day 6.0: Opera Nova - Bydgoszcz

Przed nami kolejne spotkanie z cyklu Photo Day – tym razem sportretujemy Operę Nova. Spotykamy się 12 grudnia 2009 o godz. 11.30 przed gmachem opery. O 12 ruszamy na foto akcję.
    Na naszej fotograficznej trasie znajdą się m.in. sala widowiskowa, centrum kongresowe, foyer, garderoby i kieszeń sceniczna.

Najlepsze prace uczestników Photo Day trafią do magazynu Gazety Pomorskiej oraz na wystawę we foyer Opery Nova. Zapraszamy zarówno początkujących twórców zdjęć, jak i doświadczonych fotografów!

Prosimy o zapisywanie się na listę gości – pozwoli to nam oszacować liczbę uczestników i w razie potrzeby utworzyć grupy.

Patronat medialny nad akcją obejmuje Gazeta Pomorska, Radio Gra i telewizja internetowa Zespołu Szkół Elektronicznych AJPI TV.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Kolejny photoday na którym nie mogę być... (Kurs liturgiczny w Poznaniu )

Ale w Operze już byłem, tyle że z kamerą. Fajnie wspominam. W pracowniach bardzo jasno i przyjemnie. Na scenie - zależy czy ktoś uśmiechnie się do oświetleniowców. My zagadaliśmy i mieliśmy fajnego klimatycznego spota na ludzi z którymi prowadziliśmy wywiady.

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Jeśli dopisałem się do uczestników chętnych na forum C-F-K to muszę dopisywać się na listę z Twojego linku?

Pozdro!

Domyślnie

Micles to Ty z kamerą też urzędujesz ? Jak tam poznański street ? Pewnie lepiej niż u nas. My się musimy photo day'ami ratować

Cytat Zamieszczone przez Fumar Zobacz posta
    Jeśli dopisałem się do uczestników chętnych na forum C-F-K to muszę dopisywać się na listę z Twojego linku?

Pozdro!
    Nie, przekaże odpowiednie info dalej więc nie trzeba.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Feelip Zobacz posta
    Micles to Ty z kamerą też urzędujesz ?
    http://www.youtube.com/watch?v=XwovjDoxKDs
    Cytat Zamieszczone przez Feelip Zobacz posta
    Jak tam poznański street ? Pewnie lepiej niż u nas
    Jeszcze nie miałem okazji się ruszyć na typowego streeta. W mojej galerii foty z Święta ul. Święty Marcin oraz z Marszu Równości.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    http://www.youtube.com/watch?v=XwovjDoxKDsJeszcze nie miałem okazji się ruszyć na typowego streeta. W mojej galerii foty z Święta ul. Święty Marcin oraz z Marszu Równości.
    Ejjj dobry filmik... very good.

PS. Tak wyszło, że na PD 6.0 w Operze organizowane jest również spotkanie Canon-Foto-Klub dywizja kuj-pom. zapraszamy.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Niestety, video jest trudniej zrobić niż foto (zgranie kilkunastu osób jest zawsze cięższe, niż naładowanie baterii, podpięcie szkła i wsadzenie CFki ), dlatego też tak mało produkcji powstało...

Uprawnienia umieszczania postów