Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Testy szkieł

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Silent Planet
    Miasto
    Poznań / tu nie ma plenerów CB

Domyślnie

Mirhon, zacznij zdjęcia Ty robić, a nie liczyć rozdzielczość szkieł swoich po o dwie działki przymknięciu.
    Chyba, że wczesna forma sprzetowego onanizmu to... lub umiejętności brak zaczniesz szkieł niedoskonałościami tłumaczyć, testowe motywy miast prawdziwych namolnie fotografując, niedoskonałości szukając i co chwila zmieniając wyposażenie, nieosiągalnego ideału szukając.
    EOS is SILENCE
    "Enjoy the silence."
    ---
    Wróciłem...!
    analog & digital / black & white / calm & easy...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Silent Planet
    Mirhon, zacznij zdjęcia Ty robić, a nie liczyć rozdzielczość szkieł swoich po o dwie działki przymknięciu.
    Focę na tyle na ile mi czas pozwala. Co do sprzętu to nie lubię wyrzucać pieniędzy w błoto. Jeśli już coś kupuje to chciałbym wiedzieć czego mogę oczekiwać a lektura z netu pozwala mi stwierdzić że rozrzut jakościowy nawet wśród L'ek jest duży. Uważam tak prywatnie że to są jakieś straszne jaja z tymi obiektywami - to już z softem jest lepiej.
    Większość moich fotek drukuje 10x15 czasem 20x30 i wiem że nawet kit po przymknięciu starczy. Czasem jednak trzeba coś lepszego (czyt. jasnego) i tutaj nie wybrażam sobie kupowanie jakiegoś bubla z ciężką kasę...po prostu nie wiem czego tak naprawdę można oczekiwać po dobrym obiektywie klasy L lub droższej sigmie/tamronie itp. i stąd moje wywody. A jeśli kolega kupuje i jest zawsze zadowolony to gratuluję szczęścia...
    Canon 20d + Tamron 28-75/2.8 + Canon 70-200/4L + Speedlite 550ex

Uprawnienia umieszczania postów