Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Testy szkieł

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    ... Jej adres to http://www.pbase.com/cameras/canon - gdzieś tak od 2/3 strony w dół :-)
    ...
    Znam i korzystam tylko że tam jest totalny groch z kapustą :-) od zdjęć wielkości znaczka po jakieś totalnie zwalone, o różnych motywach nie wspomnę a ja proponuję coś bardziej IMHO precyzyjnego. Jest tu cała masa ludzi, mamy forum, co byłoby na przeszkodzie wrzucić na serwer taką bazę i ja prowadzić - koledzy administratorzy?
    Canon 20d + Tamron 28-75/2.8 + Canon 70-200/4L + Speedlite 550ex

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

Tak bardzo się obawiamy (lenistwo?) zrobić coś swojskiego?
    Canon 20d + Tamron 28-75/2.8 + Canon 70-200/4L + Speedlite 550ex

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirhon
    Znam i korzystam tylko że tam jest totalny groch z kapustą :-) od zdjęć wielkości znaczka po jakieś totalnie zwalone
    Ale średnia jakości po wybraniu np. konkretnego obiektywu jest dość wysoka. Po obejrzeniu choćby i jednej strony zdjęć od razu widac, które 2-3 to pomyłka, a na podstawie pozostałych 10 można coś powiedzieć o szkle.
    Cytat Zamieszczone przez mirhon
    o różnych motywach nie wspomnę a ja proponuję coś bardziej IMHO precyzyjnego. Jest tu cała masa ludzi, mamy forum, co byłoby na przeszkodzie wrzucić na serwer taką bazę i ja prowadzić - koledzy administratorzy?
    Moja prywatna teoria jest taka, że ci, którzy byliby w stanie coś takiego zrobić nie sa po prostu taką formą testowania zainteresowani

Uprawnienia umieszczania postów