Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: ITF w Opavie

Mieszany widok

Uzależniony Awatar iktorn92
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Posiadam jakaś tam wiedzę... i powiem Ci szczerze dostac sie tam to naprawde trzeba być bardzo dobrym albo miec kupe szczęścia... Poziom bardzo wysoki.. bardzo duzo pracy.. ale moze dasz radę...sama rozmowa o fotografii ponoć jest bardzo trudna bo niekiedy padaja pytania o szczegoły.. ale myślę ze najgorszym z tego wszystkiego moze byc znajomość jezyka czeskiego ktora jest wymagana przez szkołę. Część zajęć odbywa sie po angielsku ale czesc po czesku.. Jak coś to pytaj!

Początki nałogu

Domyślnie

Na pewno ITF ma ugruntowaną opinię i to raczej przez absolwentów, niż jak w przypadku innych szkół/kursów przez wykładowców. Jak czegoś ostatnio szukałem, to gdzies mi wpadło, że koleżanka altowiolistka tam startuje, może zapytać

Wiem, że - niezwykle ceniony przeze mnie Bart Pogoda - obecnie przywdział tam szatę skolarusa, choć....jak widzę widzę jego ostatnie wrzuty na flickra, to...cieszę się, że nie mam takich ambicji mrgreen:

P.S.szczerze, to po liceum chcesz być najpierw artystą czy wolisz wpierw zarobić na eLkę? 8)
    papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II

Uprawnienia umieszczania postów