Zastanawiam sie czy ma ktos z Was juz Canona 5D i moze podzielic sie wlasnymi spostrzezeniami... moze jakies porownianie z 20D?
pozdro.
Zastanawiam sie czy ma ktos z Was juz Canona 5D i moze podzielic sie wlasnymi spostrzezeniami... moze jakies porownianie z 20D?
pozdro.
Większy wizjer, lepszy grip, spot, iso co 1/3 ( plus ISO 50), brak lampy, dużo cichsza migawka, lepiej leży w ręce (nawet bez gripa), możliwość wymiany matówek no i FF![]()
I wreszcie 16 mm jest 16mm a nie 26 mm....
Ja jestem nadzwyczaj zadowolony. A jak kolega oskarkowy się ze mną spotka to myślę że potwierdzi te spostrzeżenia.
Corwin
2 Aparaty Canon, worek obiektywów, dwie lampy i wężyk
No przeca jest 10-22 EF-S dla APS-CZamieszczone przez Corwin
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & Ricoh
A mozesz napisac skad masz? W Stanach nigdzie nie moge jeszczeZamieszczone przez Corwin
znalezc, mowia pazdziernik, a i tak sa juz dlugie listy wszedzie...
W Japonii podobno za tydzien. Czyli Europa tym razem gora ;-)
No swietnie ale nie podepniesz do analoga wiec to malo uniwersalne szklo. Ponadto pokaz alternatywe dla Pelenga 8 mm, albo dla Shifta 24 mm.Zamieszczone przez Riccardo
http://www.idealo.de/preisvergleich/...-5d-canon.htmlZamieszczone przez snowboarder
Juz do niego pisalem ale cos mi sie niechce wierzyc ze ma 5tke bo niedostalem zadnej odpowiedzi na zadane pytanie odnosnie szybkosci i reakcji na sust , mysle ze to jest picZamieszczone przez snowboarder
1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXII
mam pozyczonego eosa 50 i mowie nigdy wiecej analogi masakra jaka dretwa jakosc
domyslam sie ale zrobilem testy i dopiero jak odbitki zrobilem nie na analogowym labie tylko na cyfrowym noritsu to dopiero wrocila ostroscZamieszczone przez mmsza
dlatego mowie ze analog jest moze lepszy ale dopiero 6x6
Każdy lubi to co ma.
No i koniec pieśni...
( bo boje film vs. cmos już tu były... i co z nich? nic... no bo co innego... )
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...