Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Przepustka fotografa (?)

Dopiero zaczyna Awatar Lukis
    Miasto
    Poznań

Domyślnie Przepustka fotografa (?)

Witam,
    ostatnio zastanawiałem się, jak zdobyć jakiś papierek, który upoważniałby mnie do wchodzenia na różnego typu obiekty, na teren przeznaczony wyłącznie dla mediów.
    Jestem zwykłym amatorem, fotografia to moje hobby a do tego jestem niepełnoletni. Jednakże bardzo chciałbym np. podczas meczu Lecha, znaleźć się na stadione ze swoim skromnym sprzętem wśród profesjonalnych fotografów.
    Z tego co wiem, to aby dostać się na stadion jako fotograf, trzeba mieć jakąś legitymacje, a żeby ją zdobyć trzeba pracować dla jakieś gazety czy coś takiego.
    Może da się to jakoś obejść?
    Poza stadionem myślałem jeszcze o Torze Poznań.

Jeśli ktoś wie coś na ten temat, bądź zna inne sposoby na dostanie się w takie miejsca, bardzo proszę o głos

Pozdrawiam

Początki nałogu Awatar Scream
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Właśnie po to są rozdawane akredytacje prasowe i wyznaczone strefy na obiektach sportowych, żeby nie kręcili się tam hobbyści, którzy "bardzo chcą się znaleźć wśród profesjonalnych fotografów". Bez urazy, ale najczęściej tacy ludzie przeszkadzają fotoreporterom w ich pracy. Jeśli Tobie umknie ważna sytuacja na boisku to tylko wzruszysz ramionami, natomiast oni będą z tego rozliczani.

moja rada: jeśli już chcesz robić koniecznie sport, to popróbuj na mniej ważnych ligach. na pewno sporo jest takich rozgrywek w Poznaniu. Są one równie, jeśli nierzadko bardziej widowiskowe od gry Lecha Poznań.
    Ostatnio edytowane przez Scream ; 26-11-2009 o 22:22
    pucha i grucha

Uprawnienia umieszczania postów