Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Problem z Canon Eos 40d Wazne

Domyślnie Problem z Canon Eos 40d Wazne

witam pilnie potrzebuje odpowiedzi lub tez pomocy na temat mojego Canona iz nie włącza sie ... nic nie idzie zrobić ani nic poprostu dziwnie jak by bateri nie było nie idzie go włączyć...

Pełne uzależnienie Awatar mate00sh
    Miasto
    Warszawa & Mysiadło

Domyślnie

Jasnowidzami nie jesteśmy. Serwis polecam. A przedtem sprawdź z inną baterią.
    "Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston

Domyślnie

a wysyłał ktos cos kiedyś na zytnia?? chodzi na jakiej zasadzie to sie odbywa wysyłam im ani potwierdzenia ni nic wsumie nie mam.. na jakiej zasadzie to sie wysyła??

i jak sie sprawuje ten serwis czas trwania i inne

Początki nałogu Awatar Bogdan56_Ch
    Miasto
    Chrzanów

Domyślnie

Wysyłasz kurierem, w liście przesyłowym piszesz sprzęt foto (mozesz ubezpieczyć, koszt parę zł). W przesyłce (w środku) zamieszczasz list z dokładną listą sprzętu, opis usterki i co chcesz naprawić. Zamieszczasz swoje dane, adres, nr telefonu adres email. Dostaniesz pocztą el. wycenę kosztu naprawy. Jeżeli zgodzisz się z wyceną, odpisujesz że zgadzasz się i od tej pory sprzęt jest w naprawie, jeżeli nie zostanie odesłany. Po naprawie sprzęt jest wysyłany kurierem i płacisz przy odbiorze. Jednego jesteś pewien, że co wysłałeś wróci do ciebie, z naprawami jest różnie ale większość jest zadowolona.

Ja wysyłałem 2 razy i czekałem 10 do 14 dni. Nie pamiętam tylko czy była informacja o wysyłce sprzętu, chodzi o datę, ale raczej tak.

Uprawnienia umieszczania postów