Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Canon Gangster :)

Bywalec
    Miasto
    Pommern

Domyślnie

Nie znam zupełnie człowieka, jestem ciekaw czy to talent czy maskotka w rękach speców od marketingu i kreowania wizerunku. Co do teledysku, mam wrażenie, że przynajmniej dwie wielkie firmy wyłożyły pieniądze. Nic nie dzieje się bez powodu...

ps lizał ktoś z Was tak namiętnie eLkę
    EOS 5, 500N, 400D, 50D

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    Sergiusz, jesteś ponad dwa razy starszy niż ten chłopak a nie masz nawet jednego zdjęcia w folio które by mogło stać obok jego prac. Prowadzenie warsztatów o podstawach foto i redagowanie amatorskiego magazynu też porywającymi osiągnięciami bym nie nazwał. Więc proszę Cię ale nie wypowiadaj się tonem mentora w takich wątkach bo to już nawet śmieszne nie jest.

I nikt nie mówi że gość robi idealne foty - ale jeśli mu nie odbije to koło trzydziestki będzie bogiem. I tyle.
    Pozwól ludziom wyrażać swoje subiektywne opinie i skup się na temacie wątku a nie oceniaj oceniających, prowokując flame i offtopa, co nazywane jest fachowo "trollowaniem" . Z góry dziękuję.

Początki nałogu Awatar jacapa
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Sergiusz,......... nie masz nawet jednego zdjęcia w folio które by mogło stać obok jego prac.......... Więc proszę Cię ale nie wypowiadaj się tonem mentora w takich wątkach bo to już nawet śmieszne nie jest.
    Mnie się zdjęcia podobają , nawet bardzo , ale jako, że nie posiadam folio to nie wiem czy wolno mi się wypowiedzieć. W/g Ciebie chyba nie.
    Nie mam też 100 lat i w związku z tym nie wiem czy wolno mi mieć zdanie na temat II Wojny światowej.
    Nie mam też Oskara (nawet nie nakręciłem wideo z wakacji, czy imienin) i chyba też nie wolno mi skrytykować żadnego filmu.
    itd ,itp.
    Jacek Paduszyński
    40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro

Uzależniony Awatar mxdanish
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Pozwól ludziom wyrażać swoje subiektywne opinie i skup się na temacie wątku a nie oceniaj oceniających, prowokując flame i offtopa, co nazywane jest fachowo "trollowaniem" . Z góry dziękuję.
    Sorki Vitez podepnę się pod ten offtop tylko dwoma zdaniami:

Nie rozumiem tego typu komentarzy, które idą od Sergiusza -> prawie żadne zdjęcia Mu się nie podobają, potrafi wynaleźć wszelkie niedociągnięcia techniczne ale tylko w teorii (jego praktyka nie pokazuje ani krzty przebłysku talentu fotograficznego w porównaniu do większości osób przez Niego ocenianych).
    IMHO to jest jak oceniać obiektyw bazując na opiniach innych, testach z różnych komercyjnych (bądź nie) portali, a bez przetestowania go własnoręcznie, organoleptycznie.

EOT dziekuję za uwagę i bez urazy

P.S. jak ktoś mi to potrafi wytłumaczyć to bardzo proszę.
    5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
    RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mxdanish Zobacz posta
    P.S. jak ktoś mi to potrafi wytłumaczyć to bardzo proszę.
    Taka odmiana miclesa. Każde forum ma swoje indywidua . Jak Ci przeszkadza to olej (np dodając do ignorowanych - połowiczne rozwiązanie bo w cytatach wyłazi), nie próbuj zrozumieć czy walczyć .
    Koniec offtopa w tym kierunku, albo załóżcie sobie wątek w Hydeparku/Pralni albo w wątku galeriowym Sergiusza o nim rozmawiajcie.

Domyślnie

dla mnie czad!

Coś już napisał Awatar 7osiem
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

heh listy klientow tylko pozazdroscic..pomijajac chmirowate twilight ale pieniadz nie smierdzi

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Po jakości i plastyce odrazu widać, że teledysk robiony 5D mkII dlatego mi się podoba, a bardziej raczej to, że można śpiewać czy rapować o aparatach Można się uśmiać.

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Kicha jak mawiają u mnie na podwórku. Teledysk to amatorszczyzna. W zdjęciach też nie ma nic porywającego. Nieudolne próby jak przystało na 19 latka.
    Dla mnie to jest totalna ignorancja, zazdrość i nawet nie powinienem tego komentować. Wystarczy zobaczyć jego personalne projekty zdjęcia z Abisynii czy z Mołdawii. Eeeeh szkoda gadać, naprawdę nie rozumiem Twojego podejścia Sergiusz.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Sergiusz, jesteś ponad dwa razy starszy niż ten chłopak a nie masz nawet jednego zdjęcia w folio które by mogło stać obok jego prac. Prowadzenie warsztatów o podstawach foto i redagowanie amatorskiego magazynu też porywającymi osiągnięciami bym nie nazwał. Więc proszę Cię ale nie wypowiadaj się tonem mentora w takich wątkach bo to już nawet śmieszne nie jest.

I nikt nie mówi że gość robi idealne foty - ale jeśli mu nie odbije to koło trzydziestki będzie bogiem. I tyle.
    Jak miałem dwa lata mniej niż w tej chwili ten chłopak to robiłem zdjęcia, które do dnia dzisiejszego wykorzystywane są w necie i publikacjach takich jak książki i gazety. http://www.kult.art.pl/pl/multimedia...ie,7,1894.html Zapodaj teraz linka do Twoich osiągnięć z czasu kiedy miałeś 19 lat albo przestań wypowiadać się w temacie, w którym jesteś zupełnym ignorantem. Mam na myśli ocenianie mojej skromnej osoby. :grin:
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Coś już napisał Awatar yanovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Jak miałem dwa lata mniej niż w tej chwili ten chłopak to robiłem zdjęcia, które do dnia dzisiejszego wykorzystywane są w necie i publikacjach takich jak książki i gazety. http://www.kult.art.pl/pl/multimedia...ie,7,1894.html Zapodaj teraz linka do Twoich osiągnięć z czasu kiedy miałeś 19 lat albo przestań wypowiadać się w temacie, w którym jesteś zupełnym ignorantem. Mam na myśli ocenianie mojej skromnej osoby. :grin:
    Sergiusz nie zebym Cie ocenial czy krytykowal ale wydaje mi sie ze przywolujesz to zdjecie jako przyklad Twojego dorobku co najmniej drugi raz, odkad dolaczylem do CB. Po za tym moze ciezko o inne zdjecia Kultu z tego okresu, moze dlatego je publikuja?

I tu az prosi sie o pytanie, gdyby Kult nie osiagnal sukcesu, to nadal byloby to wartosciowe zdjecie?

Dobra starczy zlosliwosci :-) Pozdrawiam.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów