Czego by się nie wybrało zawsze będzie że mogłoby być lepiej. Najlepiej rzucić monetą![]()
Czego by się nie wybrało zawsze będzie że mogłoby być lepiej. Najlepiej rzucić monetą![]()
Dodam jeszcze tylko że mnie już korci na zmiane o półke wyżejPo mału trzeba się piąć w góre :P
30D mam do zakupienia od forumowicza z obiektywem kitowym i niby 10 000 przebiegiem za 1500 ... chyba dobrze co ?
Ostatecznej męskiejdecyzji chyba nikt za ciebie nie podejmie, będziesz musiała sama...
Kiedy mialem podobne zapedy do focenia w zeszlym roku, wyszedlem z zalozenia zeby kupic cos na czym nie stracew ten sposob zamiast nowego sprzetu na ktorym stracisz z 30% wartosci kupilem 350d, ktory w zupelnosci wystarczyl w zapoznaniu sie z dzialaniem lustrzanek. Potem za ta sama sume odsprzedalem, troche dolozylem i kupilem wyzszy model.
Z reguly kazdy dba o taki sprzet i gwozdzi raczej nie wbijaZreszta wszystko widac po obudowie, wytarciach na uchwycie itp. Natomiast przebieg mozna sprawdzic, jak nie domowym sposobem to w serwisie.
Co do oferty Kronos dobrze radzi. Przebieg sprzedawca moze podac jaki chce akurat w tym modelu, bo sprawdzic mozna to jedynie w serwisie.
Jesli faktycznie jest taki jak mowi i stan OK to mysle ze dobra oferta.
Ostatnio edytowane przez crasy ; 24-11-2009 o 23:25
a ile kosztuje wymiana migawki bo nikt mi nie odpowiedział ? orientuje się ktoś ?
Ostatnio edytowane przez HuleLam ; 25-11-2009 o 00:11 Powód: Automerged Doublepost
Fotograf platoniczny
Tak jak mówił przedmówca.
Lepszym wyborem jest 1000d.
----------->
Dodasz do tego Tamrona 17-50 oraz stałkę 50 f/1.8
----------->
Masz tani sprzęt na którym możesz się wiele nauczyć.
----------->
Z biegiem czasu zmienisz na coś lepszego.
NIE WAŻNE CZYM SIĘ ROBI, LICZY SIĘ EFEKT