Pokaż wyniki od 21 do 30 z 39

Wątek: PS Elements, jak nie to co?

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Dzieki za odpowiedzi. Chce zaznaczyc, ze na ACRze mi zalezy, bowiem chcialbym przejsc calkowicie na obrobke jednym programem czyli wolanie z RAWa i postprocessing. Dlatego tez dosc wazne dla mnie sa wskazowki na ile zyskam w ACRrze Elemntsa w stosunku do DPP, bo jesli naprawde nie wiele, jak ktos juz tutaj wyzej pisal to rodza sie male watpliwosci we mnie. Dosc istotne do mnie opcja odszumiania w ACR i jak ona wyglada.

A tak na marginesie orientuje sie ktos czy sa, a jesli tak jak jest z dostepnoscia w necie tutkow stricte pod Elementsa? Bo tego mi w tejc chwili brakuje w GIMPie, albo nie potrafie szukac albo tutkow stricte odnoszacych sie do obrobki foto nie jest zawiele.

Canclerz fajnie to ujales. Rozumiem z Twojego posta, ze jednak da sie zblizyc funkcjonalnosc Elementsa do CSa. Jesli tak jak mowisz to kwestia pewnych pluginow, ktore sie raz instaluje i koniec to nie jest to problem. Co do turtoriali to jesli to kwestia np. ze cos jest w innym menu i czasem czlowiek na czuja sie przyzwyczai to tez pol biedy. Gorzej jak sa inne nazwy etc. Mowiles o czasie, dla mnie to nie takie istotne, nie zarabiam na tym, a wiec dziennie nie obrabiam 100 fotek. Jezeli faktycznie tak jak wyzej wspomniales funkcjonalnosci sa zblizone po zastosowaniu kilku mykow to ja to kupuje zwlaszcza, ze roznica w cenie jest jak 1:10.
    Ostatnio edytowane przez Merauder ; 26-11-2009 o 22:40
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Uprawnienia umieszczania postów