Nie wiem jak bylo w 2001 r., ale bylem na tym "AirShow" z 2004 r. i raczej bym nie poszedl drugi raz...Zamieszczone przez Scaramanga
Nie wiem jak bylo w 2001 r., ale bylem na tym "AirShow" z 2004 r. i raczej bym nie poszedl drugi raz...Zamieszczone przez Scaramanga
Tu kolega potwierdza,ze pisanie wielokrotnie o tym samym ma sens,gdyz wiekszosc nie czyta dokladnie tego co zostalo expressis verbis...Zamieszczone przez Polaco
Ja pisalem o AS w 1991 roku...w 2004 chyba nie bylo zadnego AS na Lawicy,ale moze ladowaly tam w nocy F 117 i po prostu nikt ich nie namierzyl...![]()
Ostatnio edytowane przez Scaramanga ; 25-09-2005 o 17:11
Latwiej kijek pocieniasic niz go potem pogrubasic...
Polaco: Nie jest tak zle. Na Ławicy ruch nakrecja glownie czartery. W sezonie ruch jest naprawde spory. Niedziela to nie jest dobra pora na spotting na EPPO. Teraz do Poznania wchodzi Wizz Air oraz Rayan Air z lotami do Londynu.
Btw. Spotterow zapraszam tez na www.lotnictwo.fora.pl
Wiem, ale zalowales ze sie nie powtorzy, wiec powiedzialem Ci ze byl drugi ktory bardzo kiepsko wypadlZamieszczone przez Scaramanga
Blad ! Byl, kiepski (oj, bardzo kiepski), ale byl. Pogoda nie dopisala, organizacja fatalna. Ehhhh, szkoda slow.Zamieszczone przez Scaramanga
gdzieś mam fotki z tego AS '91. pozostałe rzeczywiście nie były godne polecenia... dopiero teraz te pokazy w maju to było coś więcej. no i teraz coś małego ma byc w październiku, ale ciiiiZamieszczone przez Polaco
![]()
pozdro.,
m.
Ps.: Kiedy w pazdzierniku ?![]()
No prosze,szkoda,ze nie wiedzialem... Pojechalbym z sentymentu...Zamieszczone przez Polaco
Latwiej kijek pocieniasic niz go potem pogrubasic...