Nie wiem czy kapryśny czy nie, ale warto czasami instrukcję przeczytać.
Nie wiem czy kapryśny czy nie, ale warto czasami instrukcję przeczytać.
heh kaprysny .. nie masz co powtarzac po innych z czytaniem instrukcji..zalapalem zlosliwosc
kaprysny kaprysny ,dla mnie normalne jest ze najpierw zakladam lampe na odbiornik i dopiero wtedy go odpalam to samo z lampa na aparacie najpierw zakladam pozniej on ? rozumiesz moj tok rozumowania?ok dzieki
i wyobraz sobie mam skyporty bawilem sie pocketami i nigdy nie mialem takiego problemu z powodu ze wlaczylem odbiornik po zalozeniu lampy..)
uwazam ze mialem pecha i albo trafilem na wadliwy egzemplarz lub na fatalny zbieg okolicznosci lampa poprostu miala awarie i tyle
![]()
Miałeś pecha, to jasne.
Ale musiałeś nieźle się postarać, żeby włączyć odbiornik z nałożoną lampą ;-)
Odnośnie zasilania - występują akumulatorki cr2+ładowarka, np:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=320524041739
Mam takie z linku jw, już jakiś czas - polecam jak najbardziej - napięcie ponad 3v, bardzo długo trzymają.
dobrze wiedzieć ... ile Cię kosztowała przesyłka do PL ?
Ja w tej chwili czekam na odpowiedź ze sklepu milhunt.pl
Mają tam podobno dobre ładowarki UltraFire WF188 i akumulatorki ultrafire CR2 (tych drugich nie widzę aktualnie na stanie ale niedawno kolega kupił kilka sztuk wiec czekam na odzew sklepu).
7D, 5D2, 16-35, 35, 50, 85, 135, 70-200
[QUOTE=goran;921006]dobrze wiedzieć ... ile Cię kosztowała przesyłka do PL ?
Przesyłka gratis - czas oczekiwania ma przesyłkę do 3 tygodni, ładowarka ma wtyczkę amerykańską.
a na ile aktywnego blyskania wystarczaja normalne bateryjki?czas czowania znam z instrukcji!!
![]()
he![]()
trampek a tak powaznie srednio starcza Ci na 400 zdjec..800?.. ?![]()
ktos ma jakies szcunkowe dane naukowe?..bez dodatkowj bateryjki rozumiem nie odpalacie ?![]()