Pokaż wyniki od 1 do 10 z 663

Wątek: wyzwalacze radiowe E-TTL Pixel Knight TR-332

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Maggot
    Miasto
    Bialystok

Domyślnie

dokladnie niby duzo napisane i pewnie wszystko jest zrozumiale dla posiadaczy ale ja po przebiciu przez topik mam metlik niby wiem ze dziala niby wiem ze ma wady ale na ile one przeszkadza w codziennym uzywaniu? Np. dla mnie wazne jest hs, i duza skutecznosc odpalania z odleglosci max 20m. lampki sobie w manualu poustawiam tylko czy jak lampa z wyzwalaczem bedzie schowana za softem to to zadziala? ehhhhhh jeszcze raz przeczytam watek to moze cos sie wyjasni.

pozdrawiam

Domyślnie

to prosto. Jeśli masz lampki które pracują w HSS-ie to będzie działać na 100%, i bez żadnych przypadkowych nie-odpaleń. Mi działają na lampach canona i na lampach ELFO z 5DMKII bez problemu. Jeśli masz więcej pytań to napisz jakie body i jakie lampy.
    pozdr.
    gg: 6096145

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maggot Zobacz posta
    dokladnie niby duzo napisane i pewnie wszystko jest zrozumiale dla posiadaczy ale ja po przebiciu przez topik mam metlik niby wiem ze dziala niby wiem ze ma wady ale na ile one przeszkadza w codziennym uzywaniu? Np. dla mnie wazne jest hs, i duza skutecznosc odpalania z odleglosci max 20m. lampki sobie w manualu poustawiam tylko czy jak lampa z wyzwalaczem bedzie schowana za softem to to zadziala? ehhhhhh jeszcze raz przeczytam watek to moze cos sie wyjasni.

pozdrawiam
    Wszystko działa nawet z softem i to u mnie spokojnie na 50m.Ostatnia MOJA PRACA W PLENERZE POKAZALA MI ZE SPOKOJNIE KOMUNIKACJA BYLA NA PONAD 80M. Ja osobiście bym nie narzekał. Za te pieniądze to jest na prawdę godne urzadzonko:-)
    1d mkIIN, 40D,17-40 L ,70-200 L IS , 50-1,4, 580EXII,Pix.I RESZTE RUPIECI

Uprawnienia umieszczania postów