Pokaż wyniki od 1 do 10 z 663

Wątek: wyzwalacze radiowe E-TTL Pixel Knight TR-332

Mieszany widok

Domyślnie

A ja mam problem z prądożernością tych knightów.Kupiłem ok 2 tygodni temu.Włożyłem baterie dołączone do zestawu,podpiąłem lampy,zacząłem testować,wszystko ok.Wyłączyłem przyciskiem power,schowałem do torby.Po 2 dniach ponownie chciałem ich użyć ale nie mogłem właczyć więc kupiłem nowe baterie energizer lithium,założyłem,wszystko ok.
    Strzelałem nimi ok godzinki po czym wyłączyłem i schowałem.Dziś ponownie chciałem ich użyć i to samo,nie chcą się włączyć.Myślicie,że jakiś wadliwy towar dostałem czy baterie poprostu do d...?

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lucs Zobacz posta
    A ja mam problem z prądożernością tych knightów.Kupiłem ok 2 tygodni temu.Włożyłem baterie dołączone do zestawu,podpiąłem lampy,zacząłem testować,wszystko ok.Wyłączyłem przyciskiem power,schowałem do torby.Po 2 dniach ponownie chciałem ich użyć ale nie mogłem właczyć więc kupiłem nowe baterie energizer lithium,założyłem,wszystko ok.
    Strzelałem nimi ok godzinki po czym wyłączyłem i schowałem.Dziś ponownie chciałem ich użyć i to samo,nie chcą się włączyć.Myślicie,że jakiś wadliwy towar dostałem czy baterie poprostu do d...?
    Nie wyciągasz baterii z urządzenia jak chowasz sprzęt? Może tu problem, wiadome jest że baterie w każdym sprzęcie nawet nie używanym wyczerpują się, na pewno nie tak jak przy błyskaniu ale jednak. Może w tym problem. U mnie baterie które były w zestawie przepracowały już kilka długich sesji i nadal działają.

Uprawnienia umieszczania postów