Pokaż wyniki od 1 do 10 z 663

Wątek: wyzwalacze radiowe E-TTL Pixel Knight TR-332

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yacenty Zobacz posta
    zonecontroller jest potrzebny dla 2 lamp?
    to juz zalezy jak chcesz je wykorzystywac, nawet jak teraz nie jest potrzebny to warto wiedziec ze masz takie cos w systemie,

nie bez znaczenia jest tez fakt ze PW ma mozliwosc sterowania bezprzewodowo niektorych lamp studyjnych, moze poki co wachlarz nie jest duzy ale AlienBees-y sa strasznie ciekawe w plener i przyszlosciowo mysle wlasnie o nich,

moim zdaniem Pixele to dobre rozwiazania dla amatora, ktory nie zarabia albo bardzo rzadko zarabia na fotografii, dla kogoś kto regularnie czerpie zyski ze zdjęć zakup PW szybko się zwróci,

no i spimy tez spokojniej bo mamy pewnosc ze przy nowych body i nowych lampach PW dosc szybko wyda nowy soft, ktory sobie sami wgramy, pixele trzeba wysylac do aktualizacji,
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    z tymi nadajnikami to jest tak jak z obiektywami,
    taki przyklad:

28 1.8 = Pixele
    24L = Pocketwizard

roznica w cenie ponad 3 krotna ale i tym i tym można zrobić dobrze, ale jednak.... sam musisz sobie odpowiedziec co wybrac

nie można zapominać jednak o Zone Controllerze do PW, z ta zabawka funkcjonalnosc systemu wzrosla o 100%
    o 100? wg mnie sporo więcej

Cytat Zamieszczone przez yacenty Zobacz posta
    zonecontroller jest potrzebny dla 2 lamp?
    mam akurat 2 lampy i czekałem na ZC jak na zbawienie.. bez tego obie błyskają z taką samą mocą

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    to juz zalezy jak chcesz je wykorzystywac, nawet jak teraz nie jest potrzebny to warto wiedziec ze masz takie cos w systemie,

nie bez znaczenia jest tez fakt ze PW ma mozliwosc sterowania bezprzewodowo niektorych lamp studyjnych, moze poki co wachlarz nie jest duzy ale AlienBees-y sa strasznie ciekawe w plener i przyszlosciowo mysle wlasnie o nich,

moim zdaniem Pixele to dobre rozwiazania dla amatora, ktory nie zarabia albo bardzo rzadko zarabia na fotografii, dla kogoś kto regularnie czerpie zyski ze zdjęć zakup PW szybko się zwróci,

no i spimy tez spokojniej bo mamy pewnosc ze przy nowych body i nowych lampach PW dosc szybko wyda nowy soft, ktory sobie sami wgramy, pixele trzeba wysylac do aktualizacji,
    amen
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uprawnienia umieszczania postów