2350 Eur + 480 Usd
2350 Eur + 480 Usd
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
400mm, 500mm, 600mm w dowolnym wydaniu plus extender 1,4x i 2xZamieszczone przez rev
Nie masz to pożycz, warto.
Za wycieczkę nie wiem - ja organizowałem sam - wraz z przelotami i wynajmem jeepa 10 kilo PLN. szczepienia są tańsze - od 200 do 500 plnZamieszczone przez C41photocrew
tanio nie ? Tylko jest jedno małe ale, na kilka chorów, typu malaria, denga, żółta febra itp., sie po prostu umiera
Na malairię nie ma szczepionki, trzeba brać leki 2 tyd przed i 2 po , w trakcie oczywiście też. Po szczepieniach dostaje się tzw. Żółtą książkę, do niektórych państw - np. Ghana, bez niej nie wpuszczają.
Szczepić trzeba sie szybko i przed wyjazdem min 2-3 tygodnie, szczepionki muszą zacząć działać (wytworzenie przeciwciał w organizmie). To tyle.
http://www.resmedica.pl/zdart7003.html
- hehe spoko masz moze?a serio to nie znam nikogo kto wypozyczy mi takie ustrojstwa, chyba ze w sigmowej wypozyczalni, ale to chyba troche tez kosztuje
![]()
A może sigme 170-500 ? troche ciemna ale w Afryce bedzie jasno. Nie jest też za drogo ale nie wiem jak z jej jakościa.
http://www.pstryk.pl/opis.php/395
na malarię polecam Malaron, nic innego, brałem to ostatnio przez 36 dni pod rząd, żadnych skutków ubocznych...Zamieszczone przez b'Art
20Dset
maj łeb...
potwierdzam, to będzie najbardziej uniwercalne, zwierzaki na safari wcale nie sa tak daleko od samochodu, natomiast zdjęcia zazwyczaj robi się z samochodu, w biegu, IS będzie wtedy niezastąpiony, a jeżeli odległość do zwierzaków od auta jest taka, że i 400mm nie daje rady, to lepiej sobie odpuścić w ogole ujęcie, bo i tak jakość będzie średnia, do tego to już ze statywem trzeba się ustawić.Zamieszczone przez sergi
Konieczny monopod, w aucie nie ma miejsca na ustawianie statywu a przy długich szkłach monopod sprawdza się świetnie.
20Dset
maj łeb...
sa taklie fajne statywy Manfrotto ktore sie naklada na szybe samochodu, wyglada to troche smiesznie, ale podobno jest to bardzo dobra rzecz jak sie chce fotografowac z samochodu.Zamieszczone przez Tytus
Ps.: Siec mi srednio dziala, wiec linka nie moge podac.
no to możesz kupić 600/4 a po powrocie możesz mi odsprzedać za 1/4 ceny![]()