"Jeśli jedna osoba mówi ci, że jesteś pijany, to możesz ją zignorować. Jeśli druga osoba mówi ci, że jesteś pijany, to powinieneś się zastanowić. Jeśli trzecia osoba mówi ci, że jesteś pijany, to powinieneś pójść do domu i położyć się spać"
"Jeśli jedna osoba mówi ci, że jesteś pijany, to możesz ją zignorować. Jeśli druga osoba mówi ci, że jesteś pijany, to powinieneś się zastanowić. Jeśli trzecia osoba mówi ci, że jesteś pijany, to powinieneś pójść do domu i położyć się spać"
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
W czym jest problem chłopcy? Co wam chodzi? Psychologia tłumu się odzywa. Nie lubimy gościa to wszystko cokolwiek zrobi jest be? Merde, co masz do mnie człowieku. Nie znam cię poza tym, że mi kiedyś morę na zdjęciach wypomniałeś przez PM. Nic mnie z tobą nie łączy. Ale robisz osobiste wycieczki uciekając się do wysublimowanych cytatów.
Nie mieszaj Le Bona do tego wszystkiego, tu sa tysiace userow, a raptem kilku sie wypowiedzialo. Prawda jest taka ze straszny z Ciebie pieniacz i czlek bez dystansu
Gdybys stanal z boku i popatrzyl na siebie i to co sie przewijalo ostatnio na gieldzie to bys zrozumial. Do tego jednak potrzebny jest obiektywizm..
Bo ja dla przykladu nie lubie jak ktos ze mnie robi idiote.
Zawsze odnosilem takie wrazenie czytajac Twoje powody sprzedazy szkiel, jedno, drugie, trzecie.. To moj kamyczek - zebys nie mowil mi tu o psychologii tlumu.
Handlujesz sprzetem i zarabiasz - rob to, ale otwarcie. O tym tez juz chyba pisalem.
Nie handlujesz? Taka rada - przejdz sie do sklepu Nikona, wyjdzie Ci taniej - podpinanie i sprawdzanie w sklepie. Biorac pod uwage czas jaki poswiecasz na "test" szkla to Twoja wiedza o nich i tak pozostaje mizerna.
Pozdrawiam,
himi, ja do Ciebie nic nie mam, pozatym w sprawie 1ds II mysle ze Ty masz racje (przy zalozeniu ze sprzet jest zwalony)
Twoje zmiany sprzetu mnie smiesza, bo sa zabawne, szczegolnie ze w nikona wchodziles dla 14-24 :-)
Reagujesz zbyt emocjonalnie, jasne ze to woja sprawa dla czego sprzedajesz i po co, ale nie zmienia to faktu ze jest to zabawne :-)
I dokładnie to miałem na myśli pisząc, że zarzucasz fochem jak tylko ci ktoś wypomni mieszanie sprzętem. Niepotrzebnie traktujesz każdy komentarz na ten temat jako atak na swoją osobę.
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Mocne słowa, kolego, bardzo mocne, ale nie wciągniesz mnie w ten poziom konwersacji
Ale po kolei - ja "śmiem" coś ci wypominać? Ja ci wszędzie "brużdzę"?
Kolego, napisałem jedynie kilka słów o twoich metodach postępowania. Nic ponadto.
Szkło, które chciałeś ode mnie kupić nie ma tu nic do rzeczy - dzięki tej niedoszłej transakcji między nami, również paru innych użytkowników forum oraz twojemu pieniactwu na forum upewniłem się jedynie w swojej opinii o metodach jakie stosujesz i twojej osobie. Dzięki metodom jakie stosujesz po prostu cie nie lubię i brak mi szacunku do takich osób. Nie dorabiaj do tego jakiś katastroficznych ideologii. Tyle w temacie, żegnam![]()
Ostatnio edytowane przez nowart ; 08-12-2009 o 21:10
Nie robię z ciebie idioty, nie odpowiadam za twoje samopoczucie. Myślę, że to kwintesencja twojej wypowiedzi. O testowaniu szkieł w sklepie może wypowiedzieć się dzieciak. Ktoś, kto ma trochę rozumu wie, że w sklepie to możesz sobie sprawdzić, czy chleb jest dobrze wypieczony. Wypominasz mi handlowanie jakbyś mówił o stręczycielstwie nieletnich. Sam pchasz w giełdzie 135, ale jasne - ty to robisz w dobrym stylu, niePomyśl zanim kogoś określisz epitetetem, nazwałeś mnie pieniaczem. Ja powstrzymuję się przez rewanżem słownym. Nie warto. Tkwij w swojej omnipotencji. to samo życzę autorom kolejnych paszkwili pod moim adresem. Żegnam ozięble
![]()
a ja nie kumam o czym piszecie, jak w tytule 7d czu d700 ? przecież to dwa inne aparaty, gdybyś autorze pytał czy 5d a d700, odpowiedziałbym oczywiście, że 5d)
pozdrawiam