Strona 5 z 9 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 90

Wątek: Canon 7D czy Nikon D700?

Zablokowany

Domyślnie

Ale jakie ma robić na tobie wrażenie testowy strzał w pergolę? Ja mówię tylko, że ten nikkor po prostu trafia i jeśli tak twoim zdaniem zachowuje się statystyczny C50/1,4 to ja byłem wyjątkowym życiowych pechowcem, bo trafiałem zawsze na gorsze,o ich awryjności i szybkości nie wspomnę. A zdjęcie można krytykować do woli.

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Ja tak sie tylko zastanawiam co bedzie po Nikonie Himi?

Sony, Red? Bo to ze sie na Nikonie nie skonczy to pewne jak w banku

Nie czepiam sie, uwierz mi, ja po prostu nie kumam tych Twoich roszad w ostatnim roku.

A jak na wiosne Canon wypusci 35L II to welcome back

Nawet jak nie wypusci to tez wrocisz

Ostatnio z kumplem usiedlismyna 2h w knajpie. Jego pelna klatka Nikona vs 5d.
    Jego 24-70 i 70-200 (przemilcze ceny tych szkiel) vs 35L 85 1.8 i 135L.
    No wiadomo, stalki to stalki. Wiec malo obiektywnie.

W kazdym razie byl o krok od sprzedania zestawu po swoich testach. Na chwile obecna zastanawia sie nad backup'em w postaci 5tki.
    Btw: moja piatka byla kupiona od niego

Zablokowany

Domyślnie

A dlaczego tak wiele osób martwi się o moje wybory. To już od dawna każda moja zmiana wzbudza troskę. Czuję się jakbym miał tu ze 30 żyrantów drżących o moją płynność finansową Przesiadkę na N analizowałem od dawna. Mam tam puszki jakich mi trzeba, ze szkłami jest gorzej, bo nie ma bogatego wyboru stałek. Są za to takie lensy jak 14-24 i wspomniana 50mm - dobra i tania. Czekanie na mitycznego 3d w canonie nie ma sensu (FF i pewniejszy AF). 35II mnie niczym nie skusi. MK1 jest bardzo dobrym szkłem i mnie nie zatrzymał. Zatrzymać mnie mogą jednak 24L, 85L i 135L. Więc jeśli się nie znajdą chętni na ten szklarniowy set, którego to nikon nie ma niestety, to sobie będę dziubał na 2 systemy. A red - nie mam pociągu aż takiego do movie. Sony - dziękuję (telewizor, to i owszem)

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    A dlaczego tak wiele osób martwi się o moje wybory. To już od dawna każda moja zmiana wzbudza troskę. Czuję się jakbym miał tu ze 30 żyrantów drżących o moją płynność finansową
    Nie o płynność finansową nam chodzi, to tylko troska o twoje zdrowie.
    Nikogo nie dziwią przesiadki ze szkła gorszego na lepsze lub z lepszego na gorsze (np. ze względów finansowych), ale ciągłe mieszanie tymi samymi szkłami przywodzi na myśl pewną cechę kobiecą. Do tego foch jak tylko ktoś tylko śmie o tym wspomnieć i mamy pełny obraz

PS: Przepraszam, to już ostatni raz, naprawdę ;-)
    Ostatnio edytowane przez Merde ; 08-12-2009 o 11:42
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    14-24 już do mnie leci. Dla samego 14-24 warto kupić pełną klatę N.
    Cytat Zamieszczone przez Parteq Zobacz posta
    Ja tak sie tylko zastanawiam co bedzie po Nikonie Himi?

Sony, Red? Bo to ze sie na Nikonie nie skonczy to pewne jak w banku .
    Wyśniony 14-24 po dwóch dniach się znudził

http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=124467

sory Himi, po prostu rozkładasz mnie na łopatki
    udanych wyborów życzę mimo to

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta

sory Himi, po prostu rozkładasz mnie na łopatki
    udanych wyborów życzę mimo to
    O zeesz...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta

wymielkem :-)
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Domyślnie

szkoda że mi link nie dział
    bo też chętnie bym się pośmiał

Początki nałogu Awatar Thunder
    Miasto
    Krotoszyn

Domyślnie

Link działa tylko trzeba być zalogowanym Nic odkrywczego tam nie ma. Po prostu himi sprzedaje 14-24... No coz znudziło się
    Canon EOS 5D + Canon 400D + Canon EF 17-40/4L + Canon EF 35/2 + Canon EF 50/1.4 + Canon EF 85/1.8 USM + Canon EF 70-300/4-5.6 IS + Canon Speedlite 580EX + Sandisk Extreme III 20GB + Lowepro Stealth Reporter D200AW

Galeria Thunder | ...Konica-Minolta D5D, Sony A100...

Zablokowany

Domyślnie

Drodzy koledzy z Canon Board. Wątek o ds2 pokazał prawdziwe oblicze tego piekiełka. Oceniacie, etykietujecie choć ... wam do tego. Handlowiec Nowart ma czelność wypominać mi tutaj i tam różne rzeczy. W wątku o DS2 nie reagowałem - bo nie chciałem się zniżać do poziomu rynsztoka. Nowart robi to koncertowo, bo nie kupiłem od niego kiedyś szkła, które tak bardzo chciałeś mi sprzedać. Jesteś handlowcem - takie agresywne zachowania względem niedoszłych klientów nie powinny się zdarzać profesjonaliście.

Ale - ok. Nie reagowałem na twoje zaczepki, epitety w tamtym wątku. Teraz w zasadzie też nie powinienem. Masz jakiś zadawniony żal do mnie i po prostu bruździsz mi jak możesz. Wtóruje ci widzę galeria oburzonych forumówiczów. Co Was obchodzi że i dlaczego sprzedaję 14-24 na zupełnie innym forum. A może mam dwa? A może mam trudną sytuację i nagle potrzebuję gotówki, a może mam kaprys i chcę sprzedać, a wreszcie może - chcę zarobić. Nowart - tobie to pewnie obce, prawda? Ty dopłacasz klientom do sprzętów....

Poza tym Nowart - ja nie sprzedaję tego szkła, ja je zamieniam. Rozumieć pa polski?: Zamieniam - znaczy - nie sprzedaję. Paniał?

Mierzi mnie pewna dwulicowość tego forum. Skłonność do ferowania sądów, oskarżeń i pomówień. Poznałem na tym forum wielu wspaniałych ludzi, ale ostatni miesiąc to okres ogromnych rozczarowań. Przenoszę się więc na forum N - bo lubie gadać o fotografii i zmieniam system - ale z jakiś niejasnych przyczyn ta magma lezie za mną i judzi...

Bardzo proszę - Nowarta i innych - dajcie sobie spokój i poszukajcie innych zajęć.
    Przepraszam za OT. Moje odwiedziny na forum ograniczę, bo nie chce mi się czytać kolejnych ataków i poklaskiwań rządnych dobrej zabawy (dokładnie jak w wątku od 1ds2) klakierów: ,,dajcie link, też się pośmieję'' - nie wiesz o co chodzi, ale jest zabawa co? Żałosne.
    Ostatnio edytowane przez himi ; 08-12-2009 o 20:45

Strona 5 z 9 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów