Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Canon 7D - różowy odcień na zdjęciach

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Nie chcę być upierdliwy ale znów to nie ten dział - straszny bałagan się robi na forum. To już któryś wątek z rzędu w innym dziale.
    Wystarczy to zgłaszać i jest sprzątane. Marudzenie bez pomagania jest mocno niekonstruktywne .
    Nie chcę marudzić ale średnio ponad setka wątków dziennie pojawia mi się w opcji 'Nowe Posty' , z tego mniej więcej połowa to nowe wątki. Przy takiej ilości ryzyko niedopatrzenia gdzie dany nowy wątek się pojawił jest całkiem spore. Nikt nie jest doskonały, ale większość tylko potrafi wytykać palcami zamiast pomagać .
    Chcesz zostać moderatorem? Możemy wysunąć Twoją kandydaturę, po akceptacji Hazana poczujesz jak to jest czytać takie marudzenia i ile dziennie jest roboty .

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

No to odtąd będę już "konstruktywny" 8).
    Jakoś utkwiło mi (nie wiem czemu), że raportowanie tyczy się tylko spamu, obraźliwych postów itd.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 30-11-2009 o 00:48
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No to odtąd będę już "konstruktywny" 8).
    Jakoś utkwiło mi (nie wiem czemu), że raportowanie tyczy się tylko spamu, obraźliwych postów itd.
    Raportowanie dotyczy postów/wątków niezgodnych z Regulaminem . W tym przypadku Punkt 5.

Oprócz tego ale to wyjątek - prosimy o zgłaszanie w ten sposób nieaktualnych ogłoszeń w dziale Sprzedam.

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Stary problem ACR'a - z tego powodu nie używam go do rawów Canona.
    the silence is deafening

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

No patrz a ja nigdy takiego problemu nie miałem i dlatego używam tylko ACR do RAWów Canona .

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Q34 Zobacz posta
    a taki offtop:

mam tez 70-200 2.8 IS L i z 7D nie chce mi za dobrze ostrzyć. Na 5MKII nie mialem zadnych problemów, kolega na 30D tez nie ma a u mnie małe mydło ... znowu puszka?
    sprawdz sobie jak dziala AF, mi i kilku innym osoba 7d zle ostrzy, szczegolnie z jasnymi szklami (ale akurat 70-200 is l dzialalo mi ok).
    nicon D80, kanon 7D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    No patrz a ja nigdy takiego problemu nie miałem i dlatego używam tylko ACR do RAWów Canona .
    Bo nie miałeś wersji pre-Pixmantec, np. 1.0 pod PS 7.01 (pod 7.0 nie działał)
    the silence is deafening

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Bo nie miałeś wersji pre-Pixmantec, np. 1.0 pod PS 7.01 (pod 7.0 nie działał)
    No w tamtych czasach miałem BreezeBrowsera i PS Elements. Miodzio sofcik ten Breeze był

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Miodzio sofcik ten Breeze był
    Dla mnie to jest najszybsza przeglądarka raw plików o galeriach html nie wspomnę...
    the silence is deafening

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów