Moja opinia budzi twoje podejrzenia? W jakim zakresie? Nie mam już 1d2, więc nie będę oferował go w ,,giełdzie'' robiąc sobie teraz dobry PR produktowy. Nie jestem też pracownikiem firmy Canon. Dalej snuć podejrzeń - wybacz - nie potrtafię.
Peany - powiadasz, jakoś wyraźnie widzę w moich opiniach w tym wątku (obok argumentów ,,za'') każdorazowo podkreślałem też, iż 1d2 jest starym aparatem, który ma wady. Wydajesz się tego nie widzieć, bo ci do tezy nie pasuje. Ja ,,totalnie nie krytykuję'' 7d uważając go za nową konstrukcję z niepodważalnym ficzerem jakim jest HD. Nie zmienia to jednak mojej opinii, że ja to body widzę w segmencie xxd. I już zupełnie na koniec - przecież nie musisz mi wierzyć, ani nawet zwracać uwagi na moje posty. Ja nie wypowiadam się autorytatywnie na temat 7d, bo go nie mam - ty pewnie masz. Miałem, mam i pewnie będę miał jedynki. Mam więc myślę prawo zabrać głos w dyskusji, gdzie rozważane są wady i zalety 7d oraz właśnie 1d2. Wiem już co ciebie drażni. Więc napiszę co mi doskwiera. Otóż nie specjalnie lubię rozbudowane wątki, gdzie głos zabierają osoby, które opiniując dany produkt (czy cokolwiek innego) opierają się na wyczytanych, zasłyszanych, czy powielanych opiniach. Wolę na takie tematy rozmawiać z ludźmi, którzy na własnej skórze przekonali się o wadach i zaletach danego produktu.