Może ograniczę się do tego że widać postęp![]()
no tak postęp jest...
faktycznie lepsze, światło i kolory ja bym jeszcze zastanowił sie nad kadrami
Canon EOS 5D + Canon 28-300/1:3,5-5,6 L IS USM, Canon 50/1:1,4 USM
mógłbyś coś więcej na ten temat napisać?
20.
Znawcą nie jestem z góry zaznaczam
20 Całkiem ładna ale te ręce... jakoś dziwnie wyglądają...
Brak ;(
tu kolega ma racje nie masz blendy robisz portret weź sobie kartke brystolu nie wiem arkusz styropianu czy owiń tekture folią aluminiową . Co do mimiki Panny na zdjeciach to to nie jest sesja tylko spacer ona była speszona że jej chłopak zdjecia robił. Pamietaj nie rób zdjęc na pierwszej randce!!!!!
Wow. Powinieneś nowy wątek założyć, żeby tamte stare zdjęcia już nie widniały, bo nie potrzeba ich oglądać.. Na 16 brakuje mi te 0,5cm do kącika oka. 20 na nie.
Mi podobają sie 18 i 19. Dość naturalne pomimo, że pozowane. Może ciut bardziej ostre oczy być powinny - nie wiemDopiero zaprzyjaźniam się ze swoim aparatem, więc nie chcę nic autorytatywnie pisać
![]()
fotka 20 jest "na króliczka" - jakoś dziwnie wymuszona i wyprężona niepotrzebnie. Odsunąłbym też modelkę troche od ściany. Na fotce 10 modelka oczami jest poważna lecz buzia się śmieje - takie mam wrażenie.
Fajna jest fotka 15.
Fotki 21 i 22 fajne, lecz chyba ciut nieostre oczy i usta. Fajne światło, ale 22 na moim monitorze jakoś dziwnie wpada w żółty - może tak miało być ?.
To takie moje luźne spostrzeżenia ...