Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: [Merauder]Brzdąc

Mieszany widok

Bywalec Awatar rycerz
    Miasto
    W.

Domyślnie

ja tam lubie jak zdjęcia dzieci są kolorowe, takie jakieś pozytywne skojarzenia to ze sobą niesie...optymistyczne
    nx100

Coś już napisał Awatar yanovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    ja tam lubie jak zdjęcia dzieci są kolorowe, takie jakieś pozytywne skojarzenia to ze sobą niesie...optymistyczne

Z gustami sie nie dyskutuje, jedni wola kolorowe, inni czarno-biale. Ja sam mam hopla na punkcie B&W i wcale dla mnie nie niosa one zadnych pesymistycznych przeslan.

Merauder, widze ze tez masz dzieciecego hopla :-) Swietne fotki, super model(/ka?), ostatnia widzalbym troszke jasniej.
    Ostatnio edytowane przez yanovitz ; 24-11-2009 o 13:53

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    No coz, akurat w tej kwestii wszystkim nie dogodze. Sam uwielbiam B&W.
    Cytat Zamieszczone przez yanovitz Zobacz posta
    Z gustami sie nie dyskutuje, jedni wola kolorowe, inni czarno-biale. Ja sam mam hopla na punkcie B&W i wcale dla mnie nie niosa one zadnych pesymistycznych przeslan.

Merauder, widze ze tez masz dzieciecego hopla :-) Swietne fotki, super model(/ka?), ostatnia widzalbym troszke jasniej.
    Model zwany Filipem, tudziez Bubusiem.

Ostatnie juz z serii kapielowej poki co. Obciete ucho, wiem wiem. Mam nawet lepszy kadr, tyle, ze tutaj wyraz twarzy lepszy.

3.
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Uprawnienia umieszczania postów