Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Czy to nie refurbished?

Uzależniony Awatar XLesio
    Miasto
    Kingsajz - Miasto krasnoludków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcin_s18 Zobacz posta
    Nawet gdyby było to sprzęt refurbished, to czy jego wartość jest niższa ? Jest to gorszy sprzęt i w ogóle nie warto zawracać sobie niem głowy ?
    A to już zupełnie inna sprawa. Produkt który został oficjalnie "refurbished" i tak wyszedł z zakładów Canona. O ile mi wiadomo w takim sprzęcie wymienia się wszystkie newralgiczne elementy - zaczynając od migawki. Dostaje się więc sprzęt właściwie nowy i z pełną gwarancją (a widziałem już szkło z gwarancja dłuższą niż w sklepowo "nowym" egzemplarzu), a jedyną szkodą dla kupującego jest "rysa". Na psyche...
    "Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
    EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
    C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Początki nałogu Awatar szymekgd
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Pozostaje tylko kwestia poinformowania nas przez sprzedawce, ze kupujemy sprzet "refurbished", no i jego ceny...
    CANON EOS 40D z dodatkami

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Słubice (lubuskie)

Domyślnie

Mam Canona 40D, dostałem go w wielkim kolorowym pudle, na dnie którego był cały biały karton z body 40D. A na kolorowym rysunki że zestaw z lampą, której nie było (puste miejsce w opakowaniu zbiorczym). Moim zdaniem nie masz się czym przejmować

Pełne uzależnienie

Domyślnie

To nie jest refurbished. Canon pakuje takie boxy w wieksze boxy (juz ladne, kolorowe z logami itd) gdy sa zestawy. Np. mamy wielkie ładne pudło z logami EOS 450D, fotka body, fotka szkła i lampki. W srodku sa juz tylko czyste białe boxy z BODY, LAMPA i dodatkowe szkło. Widocznie sklep rozkompletował zestaw, sprzedajac osobno lampke, body i wszystko inne co bylo razem.

Uzależniony Awatar Chris_11
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Wszyscy będą powielali tekst o promocyjnych pudłach?? Myślę, że Autor już o tym wie, bo czyta od trzech stron to samo.
    Nieważne, czym... Ważne, jak...

Foto-Blog

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów