Strona 3 z 18 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 177

Wątek: Fotoksiazka

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eelbe Zobacz posta
    Ja 2 ksiązki zrobiłem w fotojokerze (CEWEfotoksiążka), co od jakości nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Mogę spokojnie polecić
    To się właśnie nazywa rozbieżność w pojęciu "jakość" ;] Zdjęcia drukowane na papierze xero pewnie też mają dobrą jakość ;]
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Bywalec Awatar Jaca9
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Również mogę polecić najlepszefoto miałem przyjemność robić u nich 2 książki i oby dwie były super zrobione, nie było czego się przyczepić.

Domyślnie Fotoksiążka

Mam pytanie gdzie robia dobre fotoksiazki w warszawie Prosze o pomoc

Domyślnie

Podobno w labpolska (jeszcze nie testowałem) www.labpolska.pl

Domyślnie

i ja dołączam się do głosów za najlepszefoto.pl
    Kurier 19 zł, ale warto. Robią terminowo i dobrze.
    Lubie Canon-a, lubię Nikon-a, fajny jest Lightroom i CaptureOne
    Flickr Facebook

Początki nałogu Awatar Bart3k
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Dopiszę również pozytyw dotyczący najlepszefoto.pl jakoś na prawdę warta ceny i można od razu na gotowo ze skrzynką w którą można kulturalnie wkleić reklamę i nie jest to jakoś uciążliwe a praktyczne. Jeżeli miałbym się do czegoś doczepić to brakuje mi u nich tylko okładek głęboko tłoczonych ozdobnych... są niestety proste ale estetyczne i trwałe. Zrobiłem tam w sumie 3 książki i jedno portfolio na początku testowo i nie mogę złego słowa powiedzieć
    Canon 5D mkII|Canon 40D|Canon 17-40 4L|Sigma 120-400 4.5-5.6|Canon 50 1.8|Falcon 8 3.5|Metz48

Domyślnie

Ciekawe spostrzeżenia.
    Robiłem w roffo (teraz inaczej się nazywają), robiłem w photobox i ostatnio blurb.
    Blurb pozamiatał resztę jakością programu, jakością książki, ma całkiem niezłe tempo (tydzień, ale książka z Holandii jedzie) i do tego konkurencyjne do polskich ceny.
    canon, olympus

Początki nałogu Awatar Bart3k
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

ja w ramach testów zrobiłem ostatnio książkę w extrema - z całą pewnością mogę powiedzieć że jedyna zaleta tej firmy to cena. Jakość... zdjęcia czarno białe wyszły jak sepia... sepia jak brudne... niby łapy nie wkładają do obróbki ale najwyraźniej albo papier kiepski albo mają problemy z kalibracją maszyny. Te same odbitki w labie wyszły normalnie. Pomijam fakt że na okładce miało być wytłoczone serce... ale zapomniało się komuś... Oczywiście jest możliwość reklamacji ale... sprawę olałem bo mi czas naglił... generalnie powiem tak spróbowałem i więcej eksperymentował nie będę NF na razie bezkonkurencyjny chociaż moja firma gdzie robię odbitki czyli Diprint w Krakowie zabiera się za książki i pewnie z czasem się tam przerzucę bo zdjęcia robią na poziomie tyle że na razie w ofercie nie mają tych sprytnych kasetek drewnianych na książki co NF ... a to robi dobre wrażenie

Domyślnie

witam.
    to moze znowu podziele sie swoja opinia
    kolejny raz polecam fotonet.info ( nie moja wina że mają bardzo bogatą oferte)
    Jezeli chodzi o fotoksiazki a u nich nazywa sie to fotoalbum to jakość jest naprawde dobra, mozna w bardzo prosty sposób budowac książke ( bardzo duzo wzorów okładek oraz rodzajów "skóry") maja własny program do składu fotoksiażek, projektujesz, wysyłasz, odbierasz w punkcie albo na poczcie.
    ceny na stronie mogą odstraszyć ale z tego co wiem to dla fotografów zawodowych mają zupełnie inne ceny.

co do cewe- hmm no coment
    najlepszefoto- albumiki ladne ale nie przekonują mnie do konca. przekladki z kartonu ( ma to swoje plusy-waga ale minus przy czyszczeniu np. benzynką, ten kartonik pewnie "pije" wode jak nie wezmiesz opcji z zaokrąglonymi rogami to w miare upływu czasu( ogladania) zacznie sie rozwarstwiac:/ wzory okladek mogli by troche rozbudowac.
    i to tyle...
    pozdrawiam

Początki nałogu Awatar Demonos
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja w tym roku w ramach składania swojego albumu ślubnego zamówiłem w najlepszefoto od razu 2 fotoksiążki. Trochę niepewności, ale rezultat rewelacja! Naprawdę nie ma do czego się przyczepić i ja jestem usatysfakcjonowany w 100% :-)
    1Ds mkII, 50D + S35/1.4 | C10-22 /3.5-4.5 | C 28-105/3.5-4.5 USM | C24/2.8 | CZJ Pancolar 50/1.8 |Petri 50/2.0 | Metz 58 AF-2

Strona 3 z 18 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów