Strona 9 z 18 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 177

Wątek: Fotoksiazka

Pełne uzależnienie Awatar crazy
    Miasto
    Chełmno

Domyślnie

Goomis - jestem z kuj-pom a robię gdzie indziej Studio Graf znam tą firmę, ceny mają wysokie, jestem ciekaw jakości, zamówie sobie chyba pokazową aby sprawdzić to o czym mówisz.
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Uzależniony

Domyślnie

fotoalbumy zamawiam w digitalalbum - jakość REWELACJA

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez crazy Zobacz posta
    Goomis - jestem z kuj-pom a robię gdzie indziej Studio Graf znam tą firmę, ceny mają wysokie, jestem ciekaw jakości, zamówie sobie chyba pokazową aby sprawdzić to o czym mówisz.
    Ja nie mówiłem, że wszyscy tam robią bo by to było przesadą.
    Jednak zdecydowanie mogę stwierdzić, że większość ludzi z Bydgoszczy i okolic, dużo klientów jest też z Torunia.
    Poza tym Poznań, Warszawa, Pomorze.
    Wysokie ceny? Patrzysz na cennik dla klientów indywidualnych zapewne?
    Dla profesjonalistów w porównaniu z innymi labami jest naprawdę tanio. Prawda, że mieli w tym roku podwyżkę (pierwszą od 3lat :P) ale przy tym co się obecnie dzieje z cenami papierów to ja się nie dziwię.
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Miasto
    Chełmno

Domyślnie

Zerknałem tak szybko na stronę. Napisz cos więcej o współpracy z nimi jako zawodowy fotograf to może mnie przekonasz jak bedzie warto

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez crazy Zobacz posta
    Zerknałem tak szybko na stronę. Napisz cos więcej o współpracy z nimi jako zawodowy fotograf to może mnie przekonasz jak bedzie warto
    Hmm coś więcej?
    Od kuchni? Jak chcesz bez korekty to będzie bez korekty, jak chcesz poprawki to Olek siedzi nad każdym zdjęciem choćby ich było nawet 500sztuk.
    Z terminami w 90% się wyrabiają, teraz jest lepiej bo doszedł nowy pracownik - introligator zajmujący się tylko i wyłącznie fotoksiążkami.
    Masz dostęp do FTP - albo ogólnego albo prywatne konto.
    Jakość zdjęć? Dla mnie świetna. Współpracuje z nimi tak jak napisałem czyli w zasadzie "od zawsze" i dla mnie jest to po prostu standard.
    To co widzę na moim NECu dostaję na papierze. Nigdy nie było "niespodzianki". Kolory są żywe i nasycone, ostrość wzorowa. Czyli wg. mnie dokładnie tak jak to powinno wyglądać. Oddając tam zdjęcia czy fotoksiążkę mam 100% pewność, że wszystko będzie takie jakie widzę na etapie postprocesu. Ze względu iż studiuję w Poznaniu w tym roku kilka zleceń szło do mnie kurierem i tutaj też do niczego nie można się przyczepić. Wszystko jest zabezpieczone, nie ma szans żeby książka czy odbitki uległy uszkodzeniu.
    Ceny z tego co obserwuję np. w Poznaniu są niskie. Poza tym przy tej jakości to w sumie prawie jak za darmo
    Poza tym każda wizyta u nich to fajne spotkanie towarzyskie ponieważ są to super ludzie. Zawsze serdeczni i pomocni. Jak robię odbitki na miejscu to zawsze sobie siadam obok labu i na bieżąco mówię, że może coś poprawić tak czy tak
    Po prostu po ludzku i z uśmiechem przy czym w pełni profesjonalnie
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Miasto
    Chełmno

Domyślnie

Dzwonił do mnie Pan Grzegorz dzisiaj w sprawie współpracy Chyba sobie jednak zamówię pokazową fotoksiążkę. Na stronie ładnie to wszystko wygląda, szczególnie te tłoczenia i wklęsła ramka na zdjęcia.

Początki nałogu
    Miasto
    Białoruś

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez crazy
    ile użytkowników tyle firm polecanych, trzeby było każdą z nich z osobna przetestować
    Nie warto "testować" każdej - zbyt kosztowne i czasochłonne. Już lepiej wybrać sobie grupę (3-4) albo pojechać raz na targi ślubne do Łodzi (wystawiają się digitalalbum, najlepszefoto, labhd).
    Cytat Zamieszczone przez crazy
    ja już sam nie wiem jakie albumy, fotoksiążki dawać młodym, za dużo tego się porobiło
    Uuuuu, to co Ty robisz w tej branży?

Cytat Zamieszczone przez Głaz
    digitalalbum [...]Moja znajoma jak zobaczyła album szwagra drukowany u nich. Powiedziała do swego partnera z którym się buja 5 lat "No weź się ożeń ze mną! Chociaż dla samego albumu".
    Mam tak samo ;-). Na ich stronie są takie filmiki z prezentacjami fotoalbumów 30x45 cm na metaliku. Robią wrażenie.
    Kto tam znów rusza prawą? Lewa! Lewa! Lewa!

Miasto
    Chełmno

Domyślnie

[QUOTE=Kinski;1028747]Nie warto "testować" każdej - zbyt kosztowne i czasochłonne. Już lepiej wybrać sobie grupę (3-4) albo pojechać raz na targi ślubne do Łodzi (wystawiają się digitalalbum, najlepszefoto, labhd).

Nie mówiłęm o każdej firmie ale o kilku wybranych.

Uuuuu, to co Ty robisz w tej branży?

Nie wiem do czego pijesz, bo w dzisiejszych czasach wybór jest przeogromny. Kwestia wybrania produktu dla siebie.

Awatar Krychaj
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A ja zapytam, czy ktoś drukuje gdzieś fotoksiążki z iPhoto ? Gotowy projekt w formacie pdf.
    Może coś polecicie ?

Dopiero zaczyna Awatar ate
    Miasto
    Nisko/Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amroz Zobacz posta
    fotoalbumy zamawiam w digitalalbum - jakość REWELACJA
    to sprawdź ofertę fotoalbumów u Seweryna Czarnockiego. przekonasz się jaka jest przepaść. http://www.albumyfotograficzne.com.pl/
    życie zaczyna się po 50tce (najlepiej f1.2L) | www.arturbukowski.com

Strona 9 z 18 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów