Witam.
Jesli chodzi o fotoksiazki czy tez jak niektorzy zwa fotoalbumy to ja polecam www.labpolska.pl
Robie tam fotoksiazki od ponad roku i jestem bardzo zadowolony:
- super jakosc
- rewelacyjna kolorystyka - bez zadnych zafarbow (co zdarza sie w wielu labach)
- duza oferta - od fotoksiazek robionych na papierach fotograficznych po fotoksiazki drukowane na ploterze
- szybka realizacja (najczesciej jak wysle pliki na FTPa w poniedzialek to w piatek mam juz produkt w domu) i dobry kontakt
- wszystko w jednym miejscu: fotoksiazki, nadruk na plyty, okladki na CD, odbitki i wydruki wielkoformatowe - a wszystko przy naprawde profesjonalnej kontroli koloru i bardzo dobrych cenach.
Jesli chodzi o najlepszefoto.pl to robilem tam 1 raz fotoksiazke i 2 razy odbitki - i nigdy wiecej - jak zobaczylem odbitki to malo mnie z butow nie wyrwalo - zafarby, a kolorystyka skory wyszla.... trupia - oczywiscie zrobili poprawke i bylo wtedy juz w miare ale bez rewelacji i w sumie to wszystko trwalo okolo 2 tygodni - a ja nie mam zamiaru tracic czasu i miec opoznien w stosunku do klientow.
Potwierdzam ze kontakt bardzo slaby - jak sie czlowiek dodzwoni to przelaczaja jedni do drugich.