Strona 2 z 18 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 177

Wątek: Fotoksiazka

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

tylko polityka najlepszefoto jest dosc dziwna, nie przewiduja rabatów dla fotografów

krzysjster
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    tylko polityka najlepszefoto jest dosc dziwna, nie przewiduja rabatów dla fotografów
    Ostatnio na targach slubnych rozdawali kupony - rabat 50%
    na wykonanie jednej fotoksiążki ;-)

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    no co ty. te ceny dla fotografów sa u nich naprawdę dobre. zresztą tak jak pisałem wcześniej, ostatnio chyba ceny w nf spadły. pozdrawiam

Domyślnie

Co do najlepszefoto to mają jeden minus - kiepski kontakt, troche długi czas realizcji ( do 4 dni ). Są firmy które robią w również w bardzo dobrej jakości ale szybciej i z rewelacyjnym kontaktem. No i troche wkurząjce jest branie kasy za każda pierdołę - np zookrąglenie rogów

Domyślnie

koy.
    możesz podać adresy tych firm ?

pzdr
    Paweł

Początki nałogu Awatar Bart3k
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

co do fotoksiażki mam pytanko - robił ktoś w JAstrzębiu moze?? znalazłem ostatnio na allegro.. cenę mają ciekawszą niż w NF... ale zastanawia mnie jakość...
    http://allegro.pl/item904262415_foto...wykonanie.html
    Canon 5D mkII|Canon 40D|Canon 17-40 4L|Sigma 120-400 4.5-5.6|Canon 50 1.8|Falcon 8 3.5|Metz48

Domyślnie

To człek który kiedyś handlował minilabami a dziś robi wiele innych rzeczy . Córka chyba prowadzi studio foto w RFN.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawko Zobacz posta
    koy.
    możesz podać adresy tych firm ?

pzdr
    Paweł
    Np. Foto-dalux - bardzo dobry kontakt, cenowo podobnie a nieraz taniej nawet.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Ja 2 ksiązki zrobiłem w fotojokerze (CEWEfotoksiążka), co od jakości nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Mogę spokojnie polecić

Początki nałogu Awatar Bart3k
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eelbe Zobacz posta
    Ja 2 ksiązki zrobiłem w fotojokerze (CEWEfotoksiążka), co od jakości nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Mogę spokojnie polecić
    jakość fotoksiażek CEWE jest fatalna... rozdzielczość jest masakrycznie niska... na fotoksiążkę ślubną się to zupełnie nie nadaje
    Canon 5D mkII|Canon 40D|Canon 17-40 4L|Sigma 120-400 4.5-5.6|Canon 50 1.8|Falcon 8 3.5|Metz48

Strona 2 z 18 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów