Strona 18 z 18 PierwszyPierwszy ... 8161718
Pokaż wyniki od 171 do 177 z 177

Wątek: Fotoksiazka

Początki nałogu
    Miasto
    Lębork

Domyślnie Odp: Fotoksiazka

Walka o klienta widać trwa i to na każdym polu. Każdy ma lepiej niż inni
    Marki trzy.

jeśli to było do mnie, to odpowiem, że może bardziej uświadamianie niż walka, fotoalbumy to akurat nie nasz główny produkt. Fotografowie ślubni próbują uświadomić dlaczego dobry fotograf, po czym ten sam fotograf kupuje najtańsze dla swojego klienta... taka mała niezgodność...

Pełne uzależnienie Awatar crazy
    Miasto
    Chełmno

IZa - masz rację co do rozwiązań lepszych i gorszych ale nie mieszkam w dużym mieście, gdzie klienci płacą za fotografa 3-5 tysięcy więc akurat uważam że i tak dostają ode mnie dobry produkt, lepszy niż to co oferuje lokalna konkurencja
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Początki nałogu
    Miasto
    Lębork

Cytat Zamieszczone przez Izabella Bodzioch Zobacz posta
    jeśli to było do mnie, to odpowiem, że może bardziej uświadamianie niż walka, fotoalbumy to akurat nie nasz główny produkt. Fotografowie ślubni próbują uświadomić dlaczego dobry fotograf, po czym ten sam fotograf kupuje najtańsze dla swojego klienta... taka mała niezgodność...
    Ja nie daję najtańszych albumów. Te, które oddaję klientom są wysokiej jakości.
    Nie pisałem do Ciebie konkretnie, tylko ogólnie, bo firm się nam namnożyło (i to bardzo dobrze!). Walka o klienta jest, nie powiesz mi, że robicie to tylko z myślą podniesienia jakości usług w naszym kraju. Wpakowaliście kupę kasy w sprzęt i chcecie na tym zarabiać. Przecież to normalne.
    Ostatnio edytowane przez blackninja ; 06-01-2013 o 15:43
    Marki trzy.

Cytat Zamieszczone przez crazy Zobacz posta
    IZa - masz rację co do rozwiązań lepszych i gorszych ale nie mieszkam w dużym mieście, gdzie klienci płacą za fotografa 3-5 tysięcy więc akurat uważam że i tak dostają ode mnie dobry produkt, lepszy niż to co oferuje lokalna konkurencja .
    nie śmiem radzić co do fotografii, ale jaki problem wyjechać gdzieś dalej? Przykład mojego męża, gdzie robił zdjęcia gdzieś koło Krosna i fotograf z sąsiedniego wesela stwierdził, że o takich kwotach to można u nich pomarzyć, na to mąż się zapytał: co on w takim razie tam robi i robi w okolicy kilka ślubów w sezonie...?? . Nasze zlecenia w ponad połowie są w małych lub mniejszych miejscowościach. Wracając do tematu, różnice kilkudziesięciu złotych przy nawet 2-3 tys to nie jest aż tak duży koszt?

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez blackninja Zobacz posta
    Ja nie daję najtańszych albumów. Te, które oddaję klientom są wysokiej jakości.
    Nie pisałem do Ciebie konkretnie, tylko ogólnie, bo firm się nam namnożyło (i to bardzo dobrze!). Walka o klienta jest, nie powiesz mi, że robicie to tylko z myślą podniesienia jakości usług w naszym kraju. Wpakowaliście kupę kasy w sprzęt i chcecie na tym zarabiać. Przecież to normalne.
    hmm, ale dla nas naprawdę fotoalbumy to produkcja uboczna, a tu chyba o nich mowa, natomiast w albumach tradycyjnych - może to zabrzmi nieskromnie - raczej nie mamy wielkiej konkurencji, a przynajmniej w naszym przedziale cenowym .

Pełne uzależnienie Awatar crazy
    Miasto
    Chełmno

nie śmiem radzić co do fotografii, ale jaki problem wyjechać gdzieś dalej? Przykład mojego męża, gdzie robił zdjęcia gdzieś koło Krosna i fotograf z sąsiedniego wesela stwierdził, że o takich kwotach to można u nich pomarzyć, na to mąż się zapytał: co on w takim razie tam robi i robi w okolicy kilka ślubów w sezonie...?? . Nasze zlecenia w ponad połowie są w małych lub mniejszych miejscowościach. Wracając do tematu, różnice kilkudziesięciu złotych przy nawet 2-3 tys to nie jest aż tak duży koszt?
    Iza - piałem ogólnie, bo ja w swojej miejscowości mam jedno na rok. Kolejna sprawa chciałbym brać za wesele 3 tyś wtedy nie pisałbym tego co piszę. Co do albumów to temat rzeka, jak będę brał za zlecenie 3 tyś to i zacznę kupować u Was albumy, teraz jak klient ma dać 400 zł za album to już jest kręcenie nosem.

--- Kolejny post ---

Iza - piałem ogólnie, bo ja w swojej miejscowości mam jedno na rok. Kolejna sprawa chciałbym brać za wesele 3 tyś wtedy nie pisałbym tego co piszę. Co do albumów to temat rzeka, jak będę brał za zlecenie 3 tyś to i zacznę kupować u Was albumy, teraz jak klient ma dać 400 zł za album to już jest kręcenie nosem.
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Nieskromnie pochwale sie nasza ostatnia produkcja

Drugie zdjecie pokazuje jakosc bigu i przebarwien ktorych nie ma w 100.00%

Szczegoly na priv jesli ktos jest zainteresowany bo nie chce lamac regulaminu.
    Ostatnio edytowane przez ripek ; 12-01-2013 o 14:17
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Strona 18 z 18 PierwszyPierwszy ... 8161718

Uprawnienia umieszczania postów