Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: sample zdjęć

Coś już napisał Awatar droog
    Miasto
    kraków

Domyślnie sample zdjęć

witam

(od razu mówię, że nie wiedziałem gdzie to dać, a nie znalazłem podobnego tematu)

gdzie można znaleźc sameple zdjęć z wybranych aparatów/obiektywów w pełnej roździelczości bez obróbki?

interesują mnie głównie foty z canon 5dmkll i inne też, dlatego niech ten wątek będzie ogólnym

dzięki

Dopiero zaczyna Awatar adamk9
    Canon EOS 760D, Canon f/2.8 17-55 IS USM, Canon 70 300 IS USM, Canon 50 f/1,8 II.
    “Kto chce jednym spojrzeniem ująć wiele równocześnie przedmiotów, ten żadnego z nich nie widzi wyraźnie.” - Kartezjusz

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Tutaj to raczej mocno obrobione one są z flickr'a, a tam raczej surówki ludzie nie wrzucają...

Pełne uzależnienie

Coś już napisał Awatar droog
    Miasto
    kraków

Domyślnie

dzieki
    to powzyej to same szkla, szukam sampli z 5D, najlepiej w porownaniu z 40D i tym samym obiektywem aby poczuc roznice i nie zalowac wydania kasy )

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez droog Zobacz posta
    dzieki
    to powzyej to same szkla, szukam sampli z 5D, najlepiej w porownaniu z 40D i tym samym obiektywem aby poczuc roznice i nie zalowac wydania kasy )
    Jeśli chodzi o xxxD vs. 5D na stałkach 50/85 - warto (innego porównania nie mam, bo szerokiego dopiero wybieram ).

Uprawnienia umieszczania postów