Ostatnio edytowane przez arra ; 19-11-2009 o 16:27
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
Co nie zmienia faktu, że robi ludzi w przysłowiowego "Wała".
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
Racja, ale chodzi mi o to, że sam fakt próby oszukania innego człowieka jest dla mnie robieniem w "wała". Bo robi to z premedytacją, a ludzi naiwnych jest od groma i jeszcze trochę.
Z fałszywych przesłanek można wyciągnąć fałszywe lub prawdizwe wnioski..
Twoja przesłanka ("jesli firma sprzedaje coś za tanio") jest fałszywa, zaś wniosek ("musi pokazać faktury/dokumenty") jest w polskich realiach prawdziwy, ale z niej nie wynika. Przy kontroli skarbowej w sklepie zawsze mogą chcieć zobaczyć faktury zakupu, niezależnie od cen sprzedaży.
zdRAWki
Fotograf platoniczny
Konto gość posiada bo jak powiedziałem że przeleję kasę to mi wysłał. Jakiś więc punkt zaczepienia jest. Tylko jest tak jak mówicie. Póki nikt nie jest poszkodowany to trudno wszczynać postępowanie karne. Funkcjonariusze policji musieli by zrobić prowokację wysyłając mu kasę i czekać czy przyjdzie sprzęt. Ale wątpię żeby byli tak nadgorliwi. Dopiero jak kilku ludzi nabierze wtedy sprawą się zajmą.
Jeszcze chwilę i znajdą się naiwni.
Powiedzmy sobie szczerze... Niektórym ludziom do zapewnienia wystarczy numer konta bankowego i fakt, że ktoś na własny koszt do Nich dzwoni i opowiada niestworzone historie upewniając, że cena, którą oferuje nie jest wyssana z palca.
Witajcie,
Mój kumpel zamówił właśnie przed chwilą tam 5tkę zobaczymy co z tego wyjdzie, powiedział że kasy im nie wyśle tylko za pobraniem.
Także poczekamy zobaczymy, dodam tylko że zrobił to z pełną premedytacją że to jest nie możliwe ale on zawsze musi sprawdzić na swojej skórze.
Jak coś będę wiedział od razu dam znać.
Czekamy na info w razie czego ;-). Jak nie wypali, niech zgłasza sprawę do niebieskich!