Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 68

Wątek: Sklep Candys Polska

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Klikajac na 5DmkII+24-105 za jedyne 4 tysie opis sie moze i zgadza, ale fota jest D700.
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

To jest Twój nowy sklep internetowy. Dostępny jest on pod adresem candys.eshopping24.eu.

Abyś mógł zapoznać się z funkcjonalnościami sklepu i szybko uruchomić swój sklep przygotowaliśmy:

* - przykładowe produkty i kategorie,
    * - wzór polityki prywatności,
    * - wzór regulaminu sklepu,
    * - wzór polityki zwrotów i reklamacji,
    * - przykładowe formy wysyłki i płatności.

Zarządzać swoim sklepem możesz poprzez panel administracyjny dostępny pod adresem www.admin.bazarek.pl. Przez dalszą część konfiguracji przeprowadzi Cię krok po kroku nasz przewodnik.
    Piękny sklep. Samemu można sobie poadministrować, są nawet przykładowe kategorie
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Uzależniony Awatar Chris_11
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Firma istnieje od 1989 roku, posiada ponad 20 salonów sprzedaży zlokalizowanych na terenie całego kraju (placówki zarówno własne, jak i partnerskie) oraz sklep internetowy co gwarantuje łatwy i szybki dostęp do stale poszerzanej, zgodnie z oczekiwaniami klientów oferty
    Wy się nabijacie a to sklep z tradycjami!
    Nieważne, czym... Ważne, jak...

Foto-Blog

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

fahrenheit ---> To czekaj teraz na telefon Zdaje się, że już ktoś miał bliskie spotkania z tą "firmą" http://pokazywarka.pl/um2w3k/

Uzależniony

Domyślnie

Skąd pewność, że to ci sami oszuści ?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    Skąd pewność, że to ci sami oszuści ?
    Pisze, że dostał odpowiedź od Candys Polska. Ja też próbowałem oddzwonić to skrzynka się zgłasza. Metoda działania ta sama, przebieg rozmowy też.

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Cudów nie ma ludzie!

Początki nałogu Awatar x-mac
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Jakbym miał za dużo pieniędzy, to bym rozdał ubogim...

No chyba, że nasza waluta strasznie się wzmocniła od wczoraj i mamy kurs 1USD=1PLN - i tak będzie niezła "wyprzedaż świąteczna".
    marcin
    forma wynika z funkcji (ls) - mniej znaczy więcej (mvdr) - ornament to zbrodnia (al)

szukaj: 1 2 3

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Mi się nie chce wierzyć, że ten ktoś próbuje kogokolwiek naciągnać, to raczej wygląda na jakieś badanie/eskperyment a moze chodzi tez o pozycjonowanie stron, badz co badz o stronie mowi sie duzo i linki sa przez to wszedzie.

Ja osobiscie (i pewnie każdy) jakbym chciał kogokolwiek naciągnać dałbym jednak ceny bardziej realne, konkurencyjne ale nie wyssane z palca.
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    Mi się nie chce wierzyć, że ten ktoś próbuje kogokolwiek naciągnać, to raczej wygląda na jakieś badanie/eskperyment a moze chodzi tez o pozycjonowanie stron, badz co badz o stronie mowi sie duzo i linki sa przez to wszedzie.

Ja osobiscie (i pewnie każdy) jakbym chciał kogokolwiek naciągnać dałbym jednak ceny bardziej realne, konkurencyjne ale nie wyssane z palca.

To zamów u nich 7D i jeśli go otrzymasz za 2k zł to daj znać
    Wg mnie są dwie możliwości. Normalny bezczelny oszust, albo towar pochodzi z kradzieży może jakaś paczka na lotnisku się rozerwała i trzeba go upłynnić.

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów