anwa, sorry, ale chyba pomyliłeś wątki. Kto tu wcześniej pisał o 5D? I komu radzisz go nie kupować (pomijając kwestię, czy to jej sensowna rada) ?
anwa, sorry, ale chyba pomyliłeś wątki. Kto tu wcześniej pisał o 5D? I komu radzisz go nie kupować (pomijając kwestię, czy to jej sensowna rada) ?
Właśnie o tym napisałem - powinieneś zrozumieć po kontekście mojej wypowiedzi. Dla kogo te rady? IMHO zupełnie nie na temat.Zamieszczone przez pn_
I nie pytam ciebie pn_, więc nie odpowiadaj.
To nie ma znaczenia, ze nie do mnie: jak sie nie chce od nikogo innego odpowiedzi, to nalezy pisac na PW.Zamieszczone przez Kubaman
Tu chodzi o to, że nie jesteś mi w stanie wyjaśnić motywów kolegi anwa o które pytam. "Bez odbioru".
[OT=ON]
Mała anegdota na rozluźnienie. Pamiętam stary odcinek Monty Python'a, gdzie dla programu telewizyjnego reporter pytał na ulicy trzech uczniów o ich zainteresowania. Facet uparcie pytał dwóch - oni nie powiedzieli ani słowa robiąc miny, a pomijał trzeciego - ten podskakiwał, wpychał się, krzyczał "ja, ja, weźcie mnie". Czy ktoś pamięta ten fragment i co było dalej? Czy ktoś widzi analogię?[OT=OFF]
A ja np. chciałbym żeby na moje posty odpowiadali wszyscy z wyjątkiem kilku trolli. Jaką masz dla mnie radę Wujku Dobra Rada?Zamieszczone przez pn_
Napisac sobie odpowiedni skrypt i wyslac do Hazana z prosba o instalacje.Zamieszczone przez muflon
No. Widze. Kolega Kubaman jest bardzo aktywny i odpowiada na wszystko :-DZamieszczone przez Kubaman
ostatnio na forum http://canon-board.info/showthread.p...highlight=2006 ale może już to czytałeś :smile:Zamieszczone przez Paweł Grabowski
warto poczekać na następce 20D... i kupić 20D![]()