Strona 5 z 11 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 101

Wątek: Warto zaczekać na następcę 20D?

Bywalec
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

mam nadzieję że crop 1.6 pozostanie (bo inaczej tele mi sie skróci a tego bym nie przebolał) z gadgetów najbardziej mi brakuje nagrywania notatek głosowych do poszczególnych klatek. No i przydałby się gadget z 2000 w postaci mozliwości podłaczenia GPS-a (oby to był typowy a nie jakiś canonowski wynalazek za miliony) - a moze mu sinego zęba zaimplantują ;-) abo i jakie inne wifi - no i jakiegoś minipilota mogliby do zestawu dorzucić

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Il fuoco
    nie ma na co czekać
    Cytat Zamieszczone przez Cichy
    a najlepiej to poczekaj na następcę następcy 20d
    Nie popadajmy w skrajnosci. Teoria rzeczywiscie mowi ze faktycznie majac aparat dzisiaj a nie za tydzien mozesz jutro zrobic zdjecie zycia.

Tyle ze praktyka jest taka ze czasami tydzien czy dwa cierpliwosci odwdzieczy sie sumka w reku za ktora sobie mozna kupic dla przykladu lampke (tak tak, 20'stka stanieje ze 100 dolcow i za to mozna kupic ladne 380ex)... Rynek rzadzi sie wlasnymi prawami. Bedac blisko takiego momentu jak wyjscie nastepcy na rynek i wiedzac na 100% ze model starszy stanieje dosyc znacznie (to nie kompakt za 5 stowek) chyba nie jest to taki szalony pomysl poczekac...

Wracajac do teorii wyjsciowej mozesz zrobic fote z lampa albo nie zrobic wcale
    Ostatnio edytowane przez KuchateK ; 27-11-2005 o 08:55
    ...

Bywalec Awatar bartolomic
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

to skoro już takie rozważanie prowadzicie, to napiszcie, jaką przewidujecie cene 20D w najniższym pkt. i cenę wejścia następcy...

Domyślnie

JA stawiam, że 5D stanie na 9,5 kółek a następca 20D zacznie od 7 kółek. Co więcej nie sądzę, by rzeczywiście wsadzili crop 1,3 - raczej pozostanie 1.6 z większym wyświetlaczem. Do tego dojdzie magnezowo - aluminiowy grip. Lampka nad pryzmatem też zostanie i wizjerek ciemny jak sądzę też.
    Analog i cyfra

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DarekSzu
    JA stawiam, że 5D stanie na 9,5 kółek a następca 20D zacznie od 7 kółek. Co więcej nie sądzę, by rzeczywiście wsadzili crop 1,3 - raczej pozostanie 1.6 z większym wyświetlaczem. Do tego dojdzie magnezowo - aluminiowy grip. Lampka nad pryzmatem też zostanie i wizjerek ciemny jak sądzę też.
    Prorok?

Domyślnie

Jo
    Analog i cyfra

Bywalec Awatar bartolomic
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

całkiem dobra cena może być w USA, jak by zaczeli tak jak 20D, to biorac pod uwage import na szyi mozna by go miec za jakies 5k, tylko kiedy i co to bedzie... nie nawidze czekania!

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bartolomic
    to skoro już takie rozważanie prowadzicie, to napiszcie, jaką przewidujecie cene 20D w najniższym pkt. i cenę wejścia następcy...
    350D - 2500pln
    20D - 4000pln
    nastepca 20D - 6000pln
    5D - 9000pln

Taka tam moja optymistyczna wersja wydarzen :rolleyes:

Początki nałogu Awatar beachcomber

Domyślnie

a jak myslicie kiedy pojawi sie nastepca 20D? ktos kiedys na forum obliczal "cykl" canona.....

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

witamy na forum wrozek

Strona 5 z 11 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów