nic nie trzeba obliczać bo wynosi on 18 miesięcy, więc luty 2006 (są wtedy jakieś targi).Zamieszczone przez beachcomber
nic nie trzeba obliczać bo wynosi on 18 miesięcy, więc luty 2006 (są wtedy jakieś targi).Zamieszczone przez beachcomber
a do tego jest opisany w kilku miejscach na sieci http://www.juzaphoto.com/eng/article...lrs_future.htm
jasne a toZamieszczone przez Kubaman
Canon EOS 1000D 2005 (second half)... zostalo 28 dni
kto wie, gwiazdka już niedługo![]()
Jak troche dluzej sie pociagnie ten watek to na bank do premiery nastepcy 20d dociagniemy![]()
Ja się tak zastanawiam dlaczego ma być 300D , patrząc na 300D i jego następcę 350D to raczej chyba 25D![]()
Warto?
Skasujcie ten wątek.
//mj
Zamieszczone przez Aszu
a przeczytałeś cały wątek? dla twojej informacji napisze że ja nie zaczekałem na następcę i teraz już wiem że napewno nie będę tego żałował. A to czy tak naprawdę warto było zaczekać to sie okaże dopiero jak się pojawi następca, więc dlaczego chcesz go kasować jeśli w sumie nie padła ostateczna odpowiedźa ona będzie mnie bardzo interesowała
![]()
Nie czytałem.
Bo szkoda czasu.
Dywagacje, czy warto czekać są - przepraszam jeśli ktoś ma inne zdanie - śmieszne.
Bo niby na co.
Wiadomo że każdy kolejny model będzie :
1. droższy
2. Zmieni się kilka parametrów, z czego jeden może dwa znacząco - żeby wyło warto wymienić
3. reszta pozostanie bez zmian, bądź zmieni się nielicznie.
4. I kiedy tak każdy czeka na nowy model - lepszy - może warto pomyśleć o dawno niezmienianej serii 1!
a) jest droga - ale za to ma parametry - wszystkie - tak dobrane, że ze sobą współgrają.
b) serie 10,20, 5 i inne nigdy nawet nie będą próbowały zbliżyć się do tego rozwiązania.
c) gdyby było inaczej to byłby strzał w głowę CANONA.
Czemu?
Bo pospolici zjadacze chleba czyli my jesteśmy dawcami kasy na technologię dla Profesjonalistów.
Tam zmiany są żadkie, ale znaczące.
Tak czy inaczej, wątek jest o gdybaniu.
//mj