Dzięki.Prawdę mówiąc chciałem uzyskać taką winietę,żeby ładnie sciemnić mniej ważne części kadru.
Pozdr.
Ja tak jeszcze do hitów : miałeś akredytację czy bardzo wcześnie przyszedłeś? Bo ja za cholerę się nie mogłem dopchać do sceny. A i do fotozone mnie nie wpuścili pomimo że miałem plakietkę z "Letniej Szkoły Reportażu i Dokumentu 2007".
No i druga sprawa, widzę że tak samo jak ja udało ci się uciurać kaskę na jakiś sensowniejszy sprzęt... No ale wiesz co, nikon? Zdrajca!![]()
Akredytacji nie miałem,ale dzięki wrodzonym zdolnościom mojego brata dostaliśmy się do strefy dla fotoreporterów.Do tego legitki,które dostaliśmy obowiązują nie tylko na ten jeden koncert,ale komu by się chciało jechać![]()
Ja się za zdrajcę nie mamWybrałem to co dla mnie było bardziej rozsądne i sprzęt,który daje mi większe możliwości. Gdybym nie wziął nikona,a np.350D prawdopodobnie nie miałbym żadnego porządnego szkła.A tak mam już całkiem sensowny komplet szklarni,który w zupełności mi wystarcza
Pozdrawiam.
Możesz coś dokładniej? Chciałbym wiedzieć co na przyszłość mam gadaćZamieszczone przez -=Festyk=-
.
E tam, kit też jest fajny. A i do tego można zawsze dokupywać. Właśnie jestem na etapie zamawiania 50 1.8 do Bydgoszczy, bo nigdzie nie mają...Zamieszczone przez -=Festyk=-
No widzisz.Tylko,że jak bym wziął 350D to by mnie było stać tylko na kita.Bo reszty gratów bym nie sprzedał.A tak mam piękny komplecik,tylko lampy mi brak![]()
Szukałeś może 50-ki w fotojokerze lub foto-bazarze?Tam mają duży wybór,może będzie.
Szczegóły odnośnie koncertu zaraz dostaniesz na PM.
Sorry za OT w Twoim T, ale ile dałeś za każdy element Twojego zestawu?