Uchwyt to raz , a dwa ostrzenie. Bo pewnie ostrośc reguluje sie oddalając i przyblizając całe to ustrojstwo do obiektu, utrafić w punkt graniczy chyba z cudem
Uchwyt to raz , a dwa ostrzenie. Bo pewnie ostrośc reguluje sie oddalając i przyblizając całe to ustrojstwo do obiektu, utrafić w punkt graniczy chyba z cudem
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
lepsze od tego pierwszego, ostrosc calkiem dobra. radzilbym tylko wykadrowac nieco - prawy gorny rog do wyrzucenia![]()
bardzo ciekawe zdjecie! zgadzam sie z nastier ze prawy gorny rog jest nie potrzebny:-)
pozdrawiam
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Wiem,że ten górny róg do wywalenia,ale jak się robi kompaktem z 2mpx to nie ma się za dużo zapasu do wykadrowywaniaTym bardziej,że i tak już sporo góry obciąłem.Dzięki za komentarze i odwiedziny.
EDIT:No to jestem w pełni uzależniony![]()
Mmasza, masz wyjątkowo cięte i trafne komentarze w tym wątkuZamieszczone przez mmsza
. Tekst wcześniejszy o drobiu do powieszenia nad biurkiem - jesteś moim idolem
.
Festyk, nie załamuj się. Nowa seria znacznie bardziej do popatrzenia niż kura
.
Dzięki.Sam jestem z niej bardziej zadowolony,ale wiem,że w pewnym momencie będziecie wymiotowali moimi kropelkamiZamieszczone przez Reno
No bo ile można?!
Dzięki za odwiedziny i komentarze.