Rowerem mogę przejechać? Jeśli tak, to kładź sie i czekaj aż dojadę te ponad 1000km.
Zdjęcie mi się podoba, ale mam wrażenie, że nie do końca jest ostre...
Rowerem mogę przejechać? Jeśli tak, to kładź sie i czekaj aż dojadę te ponad 1000km.
Zdjęcie mi się podoba, ale mam wrażenie, że nie do końca jest ostre...
Co tam rowerem!Lepiej samochodem(będę krócej leżał na ziemi czekając aż przyjedzieszZamieszczone przez lemina
)
Nieostre?hmm...a wydawało mi się,że to jest najostrzejsze z serii:neutral: .Jeszcze sporo pracy przede mną
Dzięki za odwiedziny i komentarz.
Kwiatek chyba nieco przeostrzony, co się negatywnie odbiło na nieładnym szumie w tle. Jak wyostrzałeś? Przy występowaniu dużych jednolitych powierzchni, które są już przez np. wysokie ISO obarczone jakimś szumem, trzeba stosować metody wyostrzania polegające na wykrywaniu krawędzi - to zapobiega wzmacnianiu szumu przez niepotrzebne wyostrzanie jednolitych powierchni.
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
No niestety nie posiadam żadnego dobrego programu graficznego i wyostrzałem programem Fastston Image Viewer,który jak sama nazwa wskazuje jest bardziej przeglądarką zdjęć niż narzędziem do obróbki.
To proponuję żebyś jednak poszedł w stronę jakiegoś bardziej fachowego softu do obróbki - szkoda psuć zdjęcia przez przepuszczanie ich przez kiepski soft.Zamieszczone przez -=Festyk=-
Jak nie chcesz wydawać kasy, to zainteresuj się darmowym Gimp'em. Sporo osób go tutaj używa z dobrymi efektami.
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Miałem już kiedyś zainstalowanego gimpa(nawet 2 razy) i nie wiem czemu,ale w trakcie pracy zawsze wyskakiwał jakiś error i kończył pracę programu.Dodam,że zdarzało się to w różnych momentach.
1 - panoramowanie prawie udane. Prawie bo jednak ostrosc ne "celu" szwankuje
2 - zastanawiam sie nad kadrem... niezbyt
3 - zobacz co za baleron (bez urazy) jej z ramienia zrobiles, przemysl kompozycje, kadr, perspektywe (ogniskowa)
No to troszke za krotko i to widac.Zamieszczone przez -=Festyk=-